Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Запрошую в гості до Катерини-2, готувати з душею - їсти з задоволенням
uliana_y
22 листопада 2010 21:15
Повідомлення #361


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
І я хоооочу шматочок такого пляцка!) 1f7

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Свєтік
22 листопада 2010 21:54
Повідомлення #362


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
gutka,
Дуже гарні і смачні пляцки. Якщо не помиляюсь з бізе -то є Київський, такий апетитний -мій улюблений. Жаль, що в мене не виходить: ніяк не можу угадати консистенцію тіста sad
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 листопада 2010 22:25
Повідомлення #363


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: gutka
Маринований гарбуз

справді такий апетитний!!! а рецепт нагадує мариновані сливи.

Цитата: gutka
пляцки, які пекла на праздник

СМАКОТА - що й казати!
Перейти на початок сторінки
gutka
22 листопада 2010 22:46
Повідомлення #364


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Свєтік
Якщо не помиляюсь з бізе -то є Київський, такий апетитний -мій улюблений.

О саме так, він наш улюблений також, зазвичай його пекла за рецептом який вже писала раніше, а цього разу коржі приготувала за рецептом шоколадних і дуже сподобалось, а для бездоганного безе потрібно придбати хорошу духовку, аби виставляти необхідну температуру, а раніше з газовою у мене також часто невдавалось так як вона могла сама пособі збільшувати тиск газу, інколи годинами стояла на колінах аби в потрібний момент зменшити вогонь.....
Перейти на початок сторінки
Славочка
22 листопада 2010 22:52
Повідомлення #365


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
апетитні пляцки! з безе в мене теж не дуже виходить.
Перейти на початок сторінки
Natalyi
22 листопада 2010 23:13
Повідомлення #366


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Але вже гарні пляцки !!! winked

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
gutka
22 листопада 2010 23:19
Повідомлення #367


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
дуже всім дякую за гарн відгуки, пляцки вдалися на славу, коли пекла то мала гарний настрій та велике бажання аби було смачно, тож є небезпека набрати назад зайві кілограми - неможливо відірватись....
Перейти на початок сторінки
мари4ка
22 листопада 2010 23:58
Повідомлення #368


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
gutka,гарно наготувала!!!Ти супер-господинька!!! winked
Перейти на початок сторінки
kuharochka
23 листопада 2010 22:40
Повідомлення #369


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Gutka, ви якось писали:
але я уявляю цей пляцок з маковим кремом
.
Маю питання, а як ви готуєте маковий крем?
Перейти на початок сторінки
gutka
23 листопада 2010 22:51
Повідомлення #370


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: kuharochka
Маю питання, а як ви готуєте маковий крем?

0,5 л вершків (солодкої сметани) + 1 ст.л. борошна варити на повільному вогні до загустіння остудити
1 скл. запареного маку стерти з 1 скл. цукру додати холодну заправку та 300 г масла кімнатної температури

це крем від мого улюбленого торта "Макового"
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 11 травня 2024 23:16

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 12
Користувачі: Donaldbreaf
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100