Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Запрошую в гості до Катерини-2, готувати з душею - їсти з задоволенням
Славочка
9 листопада 2010 22:12
Повідомлення #351


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
ага, фото суперські. Катю, в мене нині новий супчик з гарбуза з фрикадельками, зараз напишу, бо посилання ніяк не знайду.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
9 листопада 2010 22:45
Повідомлення #352


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Дуже апетитні гарбузові пряники! winked 3fb 3fb
Перейти на початок сторінки
мари4ка
9 листопада 2010 22:47
Повідомлення #353


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: lingrod
Гарно фотографуєш, Катюша, всі твої страви приваблюють і завдяки фото також!

Ага,Катя як сфотографує,то ті страви аж просяться до тебе)))СУПЕР-ФОТО!!! winked
Перейти на початок сторінки
gutka
14 листопада 2010 13:57
Повідомлення #354


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Салат "Роздолля"




3-4 картоплини
200 г квашеної капусти
200 г маринованих печериць
1 ч.л. меду
2 ст.л. олії (нерафінованої)
сіль
зелень

якщо для салату потрібно варену картоплю кубиками, я завжди роблю це так:
картоплю сиру ріжу на кубики і кидаю у киплячу воду підсолену, через пару хвилин 3-5 картопля готова, проціджую і охолоджую, сиру картоплю легше різати на рівні кубики і дуже швидко
для заправки мед розвожу у невеликій кількості теплої води додаю олію і поливаю салат, для пікантності можна додати 1 ч.л. гірчиці звичайної

Повідомлення відредагував gutka - 14 листопада 2010 16:33
Перейти на початок сторінки
uliana_y
14 листопада 2010 14:10
Повідомлення #355


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
мммммммммммм,люблю такі салатики belay ,а особливо квашену капусту!!! love

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 листопада 2010 14:11
Повідомлення #356


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
смачний салат! картоплю останнім часом так на олів'є варила, зручно.
Перейти на початок сторінки
gutka
14 листопада 2010 14:19
Повідомлення #357


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
шоколадні коржі нагадали мені один дуже древній рецепт, коли навчалась у школі переписала у бабусі подруги:


однорідну рідку масу розділити навпіл та до однієї додати 1 ст.ложку какао, випікати коржі, а перемазувати можна збитою сметаною або варенням
Перейти на початок сторінки
gutka
22 листопада 2010 20:29
Повідомлення #358


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Маринований гарбуз


відкрила для себе нову страву з гарбуза, яку в естонії традиційно подають до м"яса, нині пригощала колег на роботі - сподобалось всім, і мені зокрема


рецепт трішки я змінила
1 кг очищеної гарбуза, нарізаної кубиками або брусочками.
800мл води
200г цукру
1-2 шт. кори кориці
5 шт. чорного перцю
5 шт. гвоздики
5 шт. запашного перцю
при бажанні трохи кореня імбиру
200 мл 6% оцту
1 ч. ложку солі

приготувати маринад коли закипить додати гарбуз трішки проварити (не мусить розваритись) Якщо не заготовляти на зиму, то просто гарбуз викласти в скляні баночки та залити процідженим маринадом. Дати настоятись.

Подавати в холодному вигляді. Такий салат може зберігатися кілька днів.

Якщо робити, як заготовку, то прямо в киплячому вигляді розкласти в чисті стерилізовані банки, залити маринадом, закатати і перевернути вниз кришкою до охолодження.

вихід 3 баночки по 0,5 л

Повідомлення відредагував gutka - 22 листопада 2010 20:33
Перейти на початок сторінки
Свєтік
22 листопада 2010 20:34
Повідомлення #359


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
gutka,
Маринований гарбуз дуже апетитно виглядає winked
Перейти на початок сторінки
gutka
22 листопада 2010 20:52
Повідомлення #360


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
пляцки, які пекла на праздник


Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 03:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 38
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100