Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Давайте посмакуємо, Мої маленькі кулінарні досягнення
Олесічка
6 червня 2010 00:51
Повідомлення #51


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Салат з чорносливом


Складники:

чорнослив
куряче м'ясо
шампіньйони
цибуля
яйця
свіжий огірок
зелень
майонез



Чорнослив замочити у воді, куряче м'ясо і яйця відварити. Гриби піджарити з цибулею і приправити по смаку. В мене курки було мало, то я додала варений язик.

А далі все залежть від бажання і фантазії. Я все нарізала соломкою, а тоді викладала слоями у десертний прозорий стаканчик: чорнослив, м'ясо, гриби з цибулькою, яйце, огірок. Кожен слой намазати або полити тоненько майонезом, огірок тільки трошки. Зверху прикрасити зеленню і кусочком чорносливу.



Цей рецепт я знайшла в газеті "Вкусно и просто" в номері 4/2009 і 6/2009. Інгредієнти ті самі, але різні назви і вигляд.

4/2009 Салат з чорносливом
Чорнослив ріжуть дрібно, курку розділяють на волокна, яйця дрібно січуть, і огірок труть на терці і посипають зверху.

6/2009 Салат "Графські розвалини"
Все так, як робила я, тільки прикрашють відповідно до назви: яйця розрізають вздовж товщиною 1 см і залишають кружочки білка - це "стіни" з "віконечками". Ці "розвалини" викладають зверху на салат, прикрашають гілочками кропу і петрушки - це "дерева"
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
7 червня 2010 13:53
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Сирник чудовий і дуже апетитний. На яку форму розрахований рецепт?
Перейти на початок сторінки
Славочка
7 червня 2010 14:40
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Олесічка
Сирник „Квіти України”

дуже гарний сирник, я б сказала--сирний торт!
Перейти на початок сторінки
Олесічка
15 червня 2010 00:44
Повідомлення #54


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
У неділю мала йти на день народження до сестри і звичайно не втрималась від бажання принести з собою тортик request . Так як була африканська спека, важко собі уявляла, як то все витримати, та ще й пекти щось fellow . Недовго думаючи вирішила робити непечений торт, але хотілось чогось цікавого love . Перше що прийшло в голову - "Бите скло", але я почала блукати нетрями Інтернету в пошуках ще чогось bully . В результаті я зліпила різні рецепти до купи m0555 . Робила 2 торта (один в гості, а другий додому, бо мама сказала, що також хоче попробувати, а не тільки подивитись) з одних складників в різній інтерпритації.

Торт "Бите скло по-святковому"



3 п. галяретки (я брала ківі, апельсин і полуницю)
2 готових рулета (купувала з вишнею)
2 банани, полуниця
1 пачка вершкового крекеру
2 пачки повітряного рису
400 гр шоколаду (купувала на вагу Луцької фабрики, якої мені точно не могли сказати, але не поганий і дешевший, ніж від Світоча)
0,5 л сметани
1 п. солодкого сирку (250 гр)
0,5 скл. цукру
1 п. желатину (25 гр)
2 п. желе для заливки торта

Інгредієнти готуємо в такій послідовності, в якій йдуть слої наступним чином:
- галяретку (розводила на 300 гр. води, єдине що можна зробити на день наперід) і порізати на кубики;
- повітряний рис і крекер подрібнюємо на маленькі кусочки, розтоплюємо шоколад і вимішуємо разом;
- рулет порізати;
- сметану взбиваємо з цукром, сиром і желатином (в мене був швидкорозчинний, я довго сумнівалась як його правильно робити, розводити з водою чи сухим сипати, але розвела трошки водою, щоб розчинився, тоді додала трошки суміші зі сметани і вимішала, а тоді вже додала все до сметани)
- ріжемо 1 банан і полуницю
- желе розводимо так як написано в інструкції

А далі все залежить від фантазії. В мене було 2 варіанти:

1. торт

взяла форму для торта (24 см діаметром), застелила харчовою плівкою. Вже коли витягала торт, то подивилась, що можна було робити відразу на підносі, на якому подавала торт, а взяти тільки боки від тортівниці, щоб тримало форму. Отже, нижній слой - шоколад з крекером і повітряним рисом (по рецепту його треба прижати ложкою, щоб було щільно, по результату раджу сильно не втрамбовувати, бо потім важко різати) поставити в холодильник на хвилин 20, щоб застигло. Тоді виклала трохи сметанкової маси, по боках виклала кружочки рулета, на основу виклала банан і полуницю, знову масу, тоді галяретку і зверху масою. Торт може бути високим, але в мене всі продукти були розділені на 2 торти. Ставимо в холодильник, щоб трохи застигла маса. Тоді викладаю фрукти і заливаю желе. На другий день, я витягнула торт з форми і ще покрила боки торта желе.






2 кекс

взяла форму для кекса, покрила харчовою плівкою. На дно виклала порізаний рулет+сметанкова маса+в кожну виїмку поставила порізану полуничку, а на масу порізаний банан+сметанкова маса+порізана галяретка+сметанкова маса+шоколад з крекером і повітряним рисом. Зранку витягнула з форми(якщо не витягуєть, трошки потримайте над парою) і також покрила желе.





Р.S. Шоколадну основу взяла з сайту 33b.ru торт кранчин-манчин, тільки там замість крекеру брали почищене насіння (сємочки)

Повідомлення відредагував Олесічка - 15 червня 2010 02:10
Перейти на початок сторінки
if221181pii
15 червня 2010 08:26
Повідомлення #55


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
Дуже гарно і апетитно!!!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
15 червня 2010 09:06
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Дуже смачний салат із чорносливом tongue
Я також такий готую, тільки віне у мене відноситься до рецептів записаних на серветці, бо списала у ресторані:)
Олесічка, десерти такі святкові belay Просто очей не можна відвести
Перейти на початок сторінки
maija23
15 червня 2010 10:49
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Олесічка,"Бите скло по-святковому"-супер! А головне,що дуже
смакує у спекотні дні! t0292 Молодець!!! 3fb
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
17 червня 2010 13:54
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Торт Бите скло дуже гарний та яскравий.
Перейти на початок сторінки
вишенька
21 червня 2010 11:25
Повідомлення #59


Молода господинька
  • 34

Репутація: 10
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 58
Реєстрація: 8.09.2009

ICQ:--

Бали: 18
Дуже гарно оформлено, по-святковому!
Перейти на початок сторінки
Олесічка
2 серпня 2010 18:03
Повідомлення #60


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Весільний торт

Нижній торт - мій маково-горіховий з безе
Середній - Шоколадний бісквіт від Натоньки і суфле з малиною і персиком, крекер (ідею тортика взяла у ir71 торт "П'яний кучма"
Верхній - Шоколадний бісквіт від Натоньки і суфле з ожиною і бананом, крекер




Повідомлення відредагував Олесічка - 2 серпня 2010 19:58
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 22:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 67
Гостей: 51
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100