Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Давайте посмакуємо, Мої маленькі кулінарні досягнення
Олесічка
27 травня 2010 00:06
Повідомлення #41


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Цитата: marynovychss
Я хочу запитати ти пекла безе чи купляла готове?


Безе я купувала, бо не хотіла ризикувати. Цього разу знайшла дуже добре безе, якщо не помиляюсь 1 кг - 48 грн (мушу піти ще раз подивитись, а то багато всього купувала і не пам'ятаю), середнього розміру, одне в одне, було приємно з ним працювати. А пекти в мене щось не виходить feel , вже по-всякому пробувала, а все одно не сохне recourse . Можливо хтось підкаже, як правильно зробити безе, а то встидно признатись request . Але я вперта і воно получиться m0540 , та ще й з допомогою таких господинь, як у нас на форумі belay , я впевнена, що получиться wink
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
27 травня 2010 00:12
Повідомлення #42


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
А чому не сохне? Шо робить? Горить чи шо? При якій температурі печеш і скільки?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Олесічка
27 травня 2010 00:29
Повідомлення #43


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Та я вже пробувала і при малій температурі на 2-3 години і при середній і різні способи, не сохне і не горить, а мокре або як жувачка.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
27 травня 2010 00:37
Повідомлення #44


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
може збите неправильно? Бо трьох годин точно має хватити

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Славочка
27 травня 2010 00:49
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
і я не люблю безе пекти. так довго сушити wassat за той час можна два пляцки спекти
Перейти на початок сторінки
Олесічка
27 травня 2010 00:50
Повідомлення #46


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Цитата: Натонька
може збите неправильно?


Та все по рецепту, і білки холодні, і посудина чиста і суха, і все по порядку. Може хіба по чиємусь рецепту попробую спекти, то скажу чи вийшло, думаю "люди з мене будуть" request
Перейти на початок сторінки
Олесічка
27 травня 2010 01:06
Повідомлення #47


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
З'явились кабачки і захотілось чогось нового. Згадала я, що колись скопіювала собі рецепт кабачків по-грецьки, тільки вибачайте - не пам'ятаю з якого сайту.

Кабачки по-грецьки


Інгредієнти:

кабачок
зелена цибуля
шпинат
салат
болгарський перець (я не давала)
зелень петрушки
помідор

Кабачки почистити, нарізати кружочками товщиною в 1 см, посолити, панірувати в муці і пожарити. Рублену зелену цибулю спасерувати, добавити подрібнений шпинат, салат, перець, зелень пертушки, помідори і протушити 10-15 хвилин. Заправити перцм, сіллю, залити цим кабачки і тушити в духовці (або мікрохвильовці) 15-20 хвилин. Подається холодним, можна посипати кропом.




Перейти на початок сторінки
Маруся
27 травня 2010 08:45
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Олесічка
Та все по рецепту, і білки холодні, і посудина чиста і суха, і все по порядку


Ну холод більше важливий для вершків ніж для білків. Я десь читала що білки навпаки краще збиваються при кімнатній температурі і цукор треба брати дуже дрібний або цукор пудру.
Я колись бабці робила торт з одним шаром з безе, то сушила його довго і в привідкритій духовці. Температура має бути 120 градусів а то і менше. В мене була просто тепла духовка.
А і ще треба обов’язково на пергаменті пекти, щоб потім легко їх познімати і не поламати.
Якщо безе залишається вологим в середині то значить білки десь сіли в процесі або перебиті або цукру забагато.

Попробуйте потренуватись з одним білком. Збийте його до мягких піків а тоді додайте поступово цукор. Якщо міксер вже малює на білку сліди, то маса готова. Я так орієнтуюсь.

А торт великий і гарний. Треба буде мені спробувати якось таке зробити.

Повідомлення відредагував Маруся - 27 травня 2010 09:45
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
27 травня 2010 12:49
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Олеся тортик чудовий дуже гарно прикрашений.
Перейти на початок сторінки
Олесічка
6 червня 2010 00:31
Повідомлення #50


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Сирник „Квіти України”


Рецепт цього торта моя мама принесла з роботи. Я не знала ні який в нього смак, ні як він виглядає. Так що робила перший раз і переживала, що вийде. Часу на нього трохи пішло, бо треба було спекти 3 коржі і всі різні, але цікавість перемогла. Вийшов непоганий, дуже ситний.

Тісто:
200 гр. маргарини
2 ст. ложки сметани
2 жовтки
1 п. ванілі
п. порошку до печива
300 гр. муки

Тісто розділити на 3 частини. І робимо 3 коржі:

1 корж тісто + на верх: 2 яйця + 1 скл. цукру + 3 ст. ложки крохмалю + 1,5 скл тертого маку, збити (все збивала в блендері).

2 корж тісто + на верх: 4 білки + 1 скл. цукру + 4 жовтки + 800 гр. меленого сиру + 200 гр. різаної кураги + 2 ст. ложки крохмалю + 1 лимон тертий на терці (білки збила з цукром, жовтки вимішала з сиром, змішала білки з сиром, додала курагу, крохмаль і лимон).

3 корж тісто + на верх: вишні або чорнослив + 2 білки збиті з цукром (2 ст. ложки).

Спекти 3 пляцки.

Крем: 2 яйця збити з 1 скл. цукру + 2 ст. ложки муки + 300 гр. молока, заварити (можна додати 1 ст. ложку крохмалю), коли вистигне додати 300 гр. масла, сік 1 лимона і 1 ложку спирту або коньяку.

Перемазати пляцки і поставити в холодильник. Цей торт добрий коли постоїть хоча б день. Зверху я просто полила шоколадом.


Повідомлення відредагував Олесічка - 6 червня 2010 01:32
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 16:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 119
Гостей: 105
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100