Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Давайте посмакуємо, Мої маленькі кулінарні досягнення
Маруся
9 травня 2010 02:35
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Яка красота, онтой пляцок. Ну чому в нас нема ще румбамбару. recourse
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 травня 2010 13:20
Повідомлення #32


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
цікаве приготування тіста, я думала так тільки нездобне дріжджове тісто можна готувати. А як цукор вмішується? розчиняється при повторному замішуванні?
Бачила таке тісто в Любані, то цукор з яйцями треба було розтирати.
одним словом, треба поекспериментувати. Дякую за рецепт.

Повідомлення відредагував Славочка - 9 травня 2010 14:28
Перейти на початок сторінки
Олесічка
9 травня 2010 20:18
Повідомлення #33


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Цитата: Славочка
А як цукор вмішується? розчиняється при повторному замішуванні?


Цукор вмішується і розчиняється. Виходить не густе тісто, а легке, але до рук не липне fellow
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 травня 2010 23:04
Повідомлення #34


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
дякую, вік живи--вік учись smile
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
11 травня 2010 21:24
Повідомлення #35


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Олесічка, смачний пляцок з ревеню, гарне тісто.
Перейти на початок сторінки
Олесічка
26 травня 2010 21:14
Повідомлення #36


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Маково-горіховий торт


Маковий корж
10 яєць
10 ст.л. цукру
2 скл. меленого маку

Жовтки втерти з цукром (я це робила в комбайні), коли добре втреться, вимішати з маком. Білки окремо збити в піну і тоді легенько вимішати з попередньою масою. Виливаємо у форму, застелену пергаментом і змащену жиром. Печемо на маленькому газі (в мене було 180 градусів)45 хв, але перед тим нагріти добре духовку.

Горіховий корж
Печеться так само, тільки замість маку - мелені горіхи.

Білок може трохи осісти внизу коржа, якщо багато - ліпше відрізати.

В залежності від нашої захцянки m0512 , можемо пекти: 1 порцію макового коржа і 0,5 порції горіхового або навпаки, а можна тільки 1 маковий або 1 горіховий. Я пекла цілий маковий (потім розрізала його на 2 коржі) і половину горіхового.

Кавовий крем:
400 гр масла
2 яйця
2 скл. цукру-пудри

Масло розтерти (я розтираю в макітрі, щось я не довіряю іншим методам), яйця і цукор збити (це я робила в комбайні). Підсмажити на пательні 2-3 ст.л. муки до бронзового кольору, окремо заварити натуральну каву (я заварюю в турці, можна просто запарити), коли вистигне змішати муку з кавою до консистенції густої сметани (потрібно десь півсклянки, може трошки менше, я даю на смак). До масла поступово додавати яйця розтерті з цукром, а тоді каву.

Тепер збираємо торт:
маковий корж
крем
горіховий корж
крем
бізе
крем
маковий корж

Ось що получилось:








Смачного
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
26 травня 2010 21:22
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Олеся, торт красивий як зверху, так і в середині. Такі гарні коржі, такий височенний. Одним словом СМАКОТА !!!!!!!!!!!!!
amam amam
a0a
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
26 травня 2010 21:33
Повідомлення #38


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Олесічка
Маково-горіховий торт

Олесю, торт надзвичайний, особливо мене вразило оформлення winked !!! Дуже красиво!!!
Перейти на початок сторінки
marynovychss
26 травня 2010 22:01
Повідомлення #39


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Олесю торт мені дуже сподобався і в розрізі і з верху.
Браво!!!!!!!! wink
Я хочу запитати ти пекла безе чи купляла готове?

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
Славочка
26 травня 2010 23:40
Повідомлення #40


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Олесічка, все чудово виконано.
Цікаво в кремі кава з пряженою мукою змішується. Це, певно, щоб не було зайвої вологи.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 11:28

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 43
Гостей: 35
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100