Десерт-суфле.(журнал Блік кулінарія).
1 бісквітний шоколадний корж;
100 г вершків 15%-ної жирності;
150 г згущонки;
2 ст.л.(без гірки) какао;
1/3 ст.молока;
100 г м"якого сиру;
12 г желатину,вишня (любі другі ягоди),коньяк.
Для прикраси:
шоколад,кокосова стружка.
Спосіб приготування.
Желатин залити молоком і залишити набухати. Вершки та згущонне молоко змішати, довести до кіпіння,варити на слабкому вогні 2 хв.
Желатин розпустити на водяній бані.Забрати з вогню вершки і зразу ж додати желатин.Змішати вершкову масу з желатином.Вистудити до кімнатної температури.
Додати сир і збивати міксером 10 хв.Корж викласти в форму,зверху на нього -половину збитого крему,потім шар вишень, замочених в коньяку,і решта крему. Охолоджувати 4 години.Прикрасити шоколадом,ягодами і кокосовою стружкою.
Ось який він має вигляд(фото з журналу):