Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Заходьте на вогник., Рецепти від Лесі.
marynovychss
28 серпня 2010 00:37
Повідомлення #91


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Сирні слойки з джемом.
500 г сиру;
250 г маргарини;
2,5 ст.муки;
1 ст.цукру;
0,5 ч.л.соди;
джем до смаку;
оцет,ванільний цукор.

Спосіб приготування.
Масло натерти на грубім терку,з"єднати з сиром тамукою.Додати погашену в оцеті соду.Замісити круте прісне тісто.
Із тіста скатати шаріки розміром з кур"яче яйце.Поскладати їх на дощещку і поставити в морозілку на 1 годину.
Цукор змішати з ванільним цукром.Розтачати шаріки розміром з блюдечко.Одну із сторін кожної палинички помачати в цукор,скласти пополовині (цукрованою стороною до середини),ще раз помачати в цукор,викласти начинку(в мене було малинове варення),защипати краї,скласти пополовині,щоб вийшов трикутний конвертик.
Верхню частину помачати в цукор,викласти на пательню.
Випікати до рум"яної шкірочки.

Рецепт з журналу "Блік кулінарія".

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
Славочка
28 серпня 2010 00:50
Повідомлення #92


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
цікаві слоєчки! а кульки в морозилці не дуже затвердіють? переписую рецептик!
Перейти на початок сторінки
lana
28 серпня 2010 09:02
Повідомлення #93


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
marynovychss,
Лесю, така гарна назва темки- затишна, домашня, і страви на ній такі ж!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
28 серпня 2010 21:39
Повідомлення #94


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Леся твої слойки гарненькі чудово смакуватимуть до кави.
Перейти на початок сторінки
marynovychss
28 серпня 2010 23:45
Повідомлення #95


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
lana; sunnygirl, дякую. a0a
Славочко, в морозилці вони в мене дійсно дуже замерзли, а коли вони трошки постояли,то стали м"якенькі.

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
marynovychss
3 вересня 2010 21:54
Повідомлення #96


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Пляцок "Насолода".Дуже смачний.Це все ,що з нього залишилося:

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
lana
3 вересня 2010 22:09
Повідомлення #97


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
marynovychss,
Можна насолоджуватися тільки виглядом!!!! winked
Перейти на початок сторінки
lingrod
4 вересня 2010 00:51
Повідомлення #98


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
marynovychss,
lana,

Цитата: lana
marynovychss,Можна насолоджуватися тільки виглядом!!!!

Скорше - спогадами bully winked
Перейти на початок сторінки
marynovychss
4 вересня 2010 19:09
Повідомлення #99


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Завтра в моєї Наді день народження,їй 4 рочки.Я приготовила їй такий торт,може не дуже вдало я його оформила,але я старалася.

Який він в середині сфотографую завтра,а рецепт напишу трошки пізніше.

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
marynovychss
5 вересня 2010 00:20
Повідомлення #100


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Десерт-суфле.(журнал Блік кулінарія).
1 бісквітний шоколадний корж;
100 г вершків 15%-ної жирності;
150 г згущонки;
2 ст.л.(без гірки) какао;
1/3 ст.молока;
100 г м"якого сиру;
12 г желатину,вишня (любі другі ягоди),коньяк.
Для прикраси:
шоколад,кокосова стружка.
Спосіб приготування.
Желатин залити молоком і залишити набухати. Вершки та згущонне молоко змішати, довести до кіпіння,варити на слабкому вогні 2 хв.
Желатин розпустити на водяній бані.Забрати з вогню вершки і зразу ж додати желатин.Змішати вершкову масу з желатином.Вистудити до кімнатної температури.
Додати сир і збивати міксером 10 хв.Корж викласти в форму,зверху на нього -половину збитого крему,потім шар вишень, замочених в коньяку,і решта крему. Охолоджувати 4 години.Прикрасити шоколадом,ягодами і кокосовою стружкою.
Ось який він має вигляд(фото з журналу):

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 18 травня 2024 21:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100