Торт"Антоніо"
Тісто 1: 4 яйця,
1 скл. цукру,1 ч.л. порошку до печива,
3 стл. л.борошна,
3 ч.л.какао.
Тісто 2: таке саме,як тісто1,лише без какао.
Маса 1:1 пачка масла,
1 скл. пудри.
Маса 2: 200г.мармеладу,
200 г зефіру,
1 п. білого крекеру,
1 б. вареного згущоного молока,
100г. ізюму,
1 п.(200г.)масла
Приготування. Відокремити білки від жовтків. До білків + 1 скл.цукру і збити на піну. Далі додавати по жовтку і продовжувати збивати.Борошно змішати з какао і порошком до печива.Додавши всі жовтки,всипати туди ж борошно з какао,обережно перемішати.
Вилити в форму і пекти 30хв.
Друге тісто -робимо так само ,лише не даємо какао.
Маса 1:масло збити зпудрою.
Маса 2:масло збити з згущонкою,мармеладом,зефіром,які ріжемо соломкою.Крекер поламати і +до маси,а також ізюм.Все вимішати.
Перекладаємо так: тісто 1+маса 1+вафлі польські квадратні+маса 2+вафлі+маса 2+тісто 2. Верх залити помадкою.
Щоб надати тортові більш насичиного смаку,вафлі запікаємо в духовці ,попередньо змастивши їх збитим білком із цукром.