Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Заходьте на вогник., Рецепти від Лесі.
Маруся
15 червня 2010 23:31
Повідомлення #81


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: marynovychss
Так я збивала білки з цукром


Тоді нічого поганого чи неправильного не зробила, просто це так є з тими білками. Якщо у мене таке стається то я тоді просто щераз гарно перемішаю білки і вже. Правда наново не збиваю.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
15 червня 2010 23:31
Повідомлення #82


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
ТОді, Сашо, спробуй зробити наступного разу заварний білковий, він дууже стійкий, ось один із рецептів
Перейти на початок сторінки
marynovychss
15 червня 2010 23:38
Повідомлення #83


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Коко Шанель, Маруся,дякую. m05004

Повідомлення відредагував marynovychss - 16 червня 2010 00:47
--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
marynovychss
16 червня 2010 16:02
Повідомлення #84


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Коко Шанель в мене до тебе запитання. Цукровий сироп ти вливаєш гарячий,теплий чи холодний?
І ще,якщо збивати менше,як 15 хв,то крем не вийде такий,який він має бути?
І скільки приблизно хвилин треба варити цукровий сироп? crying

Повідомлення відредагував marynovychss - 16 червня 2010 17:03
--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
16 червня 2010 20:52
Повідомлення #85


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Сашо, сироп треба вливати гарячим, прямо киплячим, таким, що булькає, щойно з плити. Фішка в тому, що білки мусять заваритися, і таким чином загуснути. Збивати не припиняти!!
Скільки варити сироп - складно сказати, бо хтось дає сильніший вогонь, хтось - слабший, на газовій плиті , я впевнена, все виходить швидше, ніж на моїй електричній. Треба орієнтуватися на пробу на твердий шарик. В дуже холодну воду ( я додаю туди льоду) капнути трохи з ложки сиропу, опустити туди пальці і спробувати скачати таку кульку...Ти одразу відчуєш, яка вона - ледь м"яка, чи вже твердіша, чи одразу кам"яніє... До зовсім твердого стану не можна допускати - бо тоді утвориться карамель ( одного разу зі мною таке сталося, то сироп намотався нитками на вилки міксера.))) Пробу треба зробити не один раз а багато , тоді ти матимеш змогу контролювати процес.

Після уведення сиропу в білки треба збивати довгенько, хвилин 15,аж поки густота крему тебе влаштує, ти будеш бачити...
Цей крем треба відчути, кілька разів спробувати - і все вийде!!
До речі, десь за кордоном продаються спеціальні термометри, які опускають в киплячий сироп, чим більше випаровується із сиропу рідини в процесі варіння - тим вища температура .. Тому оразу видно, коли вже досить.

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 16 червня 2010 21:56
Перейти на початок сторінки
marynovychss
16 червня 2010 22:19
Повідомлення #86


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Велике дякую,що пояснила. a0a

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
marynovychss
16 липня 2010 13:43
Повідомлення #87


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
В мене сьогодні кабачки перемащені в середині майонезом з видавленим часничком та скибочкою помідорки в середині.

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
16 липня 2010 19:39
Повідомлення #88


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Ой, в мене таке обожнюють всі, особливо тоді, коли після довгої зими з"являються кабачки, ми поїдаємо їх тоннами!!! Дуже-дуже смачно!! t0242
Перейти на початок сторінки
marynovychss
18 липня 2010 14:09
Повідомлення #89


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Вчора я зробила десерт "Бите скло".Робила його я перший раз хоча в зошиті він в мене давно.

Дівчата хочу вас запитати чи він повинен бути тугий і різатися на скибочки.

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
gutka
18 липня 2010 16:07
Повідомлення #90


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: marynovychss
Дівчата хочу вас запитати чи він повинен бути тугий і різатися на скибочки.

коли я готую такий десерт то він гарно ріжеться на скибочки
чудовий десерт у такі спекотні дні, який не потрібно випікати а то включати духовку просто неможливо
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 04:11

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 4
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100