Доброго ранку Вам дівчата та хлопці! Вас вже є від Натоньки рецепт хрону. В мене подібний, я роблю його на Паску вже другий рік. ХРІН. 0,5л.хрону тертого; 0,5л.сметани, сіль, цукор чуть-чуть, 1ст.л.оцту. Цей рецепт мама прпринесла з роботи.
САЛАТ З ПЕЧІНКИ. Відварену печінку( в мене свинна печінка) натерла на грубім терку; варені яйця порізати на кубики; цибулю порізати і притушити; все вимішати, посолити до смаку,заправити майонезом. А це мій "Олівьє",тільки забула дати горошок.
ну й наплакатися треба, щоб стільки натерти .... Салат з печінки - смачна штука і дуже ситна - люблю його! А якщо до олів"є щось забути додати - думаю, ніхто й не помітить, всі сприймають його як цілісну одиницю, а не шукає окремі складники .
Що правда ,то правда. Я хоч терла на комбайні та коли відкрила кришку і хрін вдарив в ніс та очі , то передати відчуття словами не можливо.Ми всі плакали.