Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Печенько від мамусі/бабусі
Натонька
прагну досконалості...
13 травня 2010 15:25
Повідомлення #81


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
lana,
чудова пропозиція, думаю так і залишимо smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
ira43
13 травня 2010 15:49
Повідомлення #82


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дуже смачне печенько я вже не втрималась і приготувала
Перейти на початок сторінки
gutka
13 травня 2010 16:22
Повідомлення #83


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: lana
У мене пропозиція: цю тему не закривати, а залишити, прибравши із назви слово "конкурс"

гарна пропозиція
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
13 травня 2010 16:35
Повідомлення #84


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: lana
У мене пропозиція: цю тему не закривати, а залишити, прибравши із назви слово "конкурс"

І я - За ! бо ще є чим хвалитись wink і що згадувати wink
Перейти на початок сторінки
maija23
13 травня 2010 22:26
Повідомлення #85


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Дуже вдячна всім, хто віддав свій голос на конкурсі за мій рецепт печива. Насамаперед це перемога моєї матері, яка навчила мене бути гарною господинею, смачно готувати та пекти. Завдяки її любові, терпінню, ласці, а також смачним рецептам та цікавим кулінарним книжкам, які я в дитинстві із захопленням переглядала, мати привила мені любов до кулінарії.

Спасибі Вам мамо за шире тепло.
За людяність, ласку,безмежне добро.
За те, що зростила, за хліб на столі
Велике спасибі й уклін до землі!
Перейти на початок сторінки
Маруся
13 травня 2010 22:49
Повідомлення #86


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Я також приєднуюсь до привітань. Печиво дуже гарне і заслуговує на перемогу.

Буду заглядати в тему і випробовувати по-одному переписи.
Перейти на початок сторінки
Юлія Кущик
12 листопада 2011 21:22
Повідомлення #87


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 6
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 22
Реєстрація: 9.11.2011

ICQ:--

Бали: 124
Маруся,
Бабусині рогалики
1 ст.смальцю
1ст.сметани
1ч.л.соди погашеної оцтом
муки як на пісочне тісто
розкачуємо, вирізаємо трикутнички і ставимо повидло (бабуся завжди в повидло добавляла розу перетерту з цукром) і скручуємо. Випікаємо до світло коричневого кольору(приблизно 20-25 хв. все залежить від духовки). Гарячі посипаємо цукровою пудрою.Дуже розсипчасті і смачні!!!
Перейти на початок сторінки
lana
12 листопада 2011 21:31
Повідомлення #88


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Юлія Кущик,
Сьогодні сиділа перечитувала тему, згадувала про приємні миті конкурсу, ловила себе на думці, що відтак багато людей не виходить на зв"язок, ще й подумала, що незаслужено тема затихла. І раптом- ніби у відповідь- новий рецепт. Дуже дякую! :18e0:
До речі, й моя бабуся пекла за таким же рецептом, тільки не рогаликами ліпила, а у вигляді пиріжечків! Смакота!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
tani4ka
20 квітня 2012 19:04
Повідомлення #89


Молода господинька
  • 34

Репутація: 73
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 31
Реєстрація: 5.02.2012

ICQ:--

Бали: 271
Мамине печиво "Ніжність"

Тісто пісочне:
200 г м’якого несоленого маргарину,
250 г майонезу,
1яйце,
250 г цукру,
0,5 скл крохмалю,
приблизно 500 г муки
1 пачка польського порошку до печива Емікс.

Вимішати порошок до печива з мукою і крохмалем.
Маргарин нарізати кубиками і посікти з мукою.
Яйце вимішати з майонезом і цукром і влити в масляно-мучну сіміш, швидко замісити пісочне тісто і поставити в холод (можна на ніч).
Розкачати тісто товщиною в палець-мізинець. Вирізувати печиво формочками без гострих виступів, бо готове печиво дуже кришиться.
Викласти печиво на суху не змащену бляшку. Можна ледь-ледь по всій поверхні посипати акуратно цукром.
Пекти при 220° – 10-20 хв.

Печиво дуже смачне, крихке і пористе. Гарно росте і має на поверхні привабливі тріщинки. На смак ледь-ледь солонувате. Цього смаку печиву надає майонез. Вийде 1 кг.

Перейти на початок сторінки
Lusuchka
30 квітня 2012 14:38
Повідомлення #90


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Бабусине печиво "Равлики"



Потрібно:
2,5 ст борошна
200 г маргарину
2 яйця
1 ст цукру
30 г дріжджів
3-4 ст л сметани
1 ст горіхів

Відділити жовтки від білків, білки підуть для змазування. З"єднати жовтки з цукром сметаною, дріжджами, маргарином (розтопленим) і замісити тісто. Розділити на 5 частин і поставити в морозилку на 1-2 год.
Білки збити в міцну піну, горіхи подрібнити. Тісто розкачати тоненько, змазати білком, посипати горіхами. З ширшої сторони згорнути рулетиком і порізати невеличкими шматками. Випікати при т-рі 130-150 С, одну годину.
СМАЧНОГО!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 14:44

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100