Я думаю, багато господиньок готують такий питний борщик, чомусь його ще нема на форумі, чи я не знайшла(щось пошук в мене не працює.)
То додаю, як його роблю я .
До цього борщика смакують пиріжки з капустою, м'ясом.
Польський борщикЗварити бульйон з телятини(реберця), посолити.
Окремо зварити буряк, очистити, потерти, додати 1 ст.л. цукру, солі до смаку, скропити лимонним соком.
Засмажка: цибульку нарізати кубиками, підсмажити на олії, можна додати дрібно тертої моркви. коли готове, додати ложку томату(я не люблю купованих томатних паст, додала потертий на терці консервований помідор без шкірки).
У готовий бульйон покласти приготований буряк, засмажку. Прогріти(не кип'ятити!)+ заправка, рублена зелень. Один раз вам підморгне і виключити.
Заправка: 1 ложку борошна з верхом розколотити з кількома ложками домашньої сметани, розвести трохи перевареною водою, влити в борщ.
Діти люблять проціджений( коли настоїться, набере смаків,--процідити)