Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
Коко Шанель
2 березня 2010 19:15
Повідомлення #141


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Іринко, аж очі розбіглися, скільки всього оригінального....Кизилу в нас завжди безліч на базарі, і в дикому вигляді росте на схилах скал, що біля Бугу...та моя фантазія ніколи не сягала далі того, щоб кинути, не дивлячись, в морозилку... lol аж воно які чудеса можна з нього витворяти....клас...

А "Скарби" - ну справжні тобі скарби... smile тільки гастрономічні! smile
Вигадниця!!! laughing
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
2 березня 2010 19:26
Повідомлення #142


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Наталю! З кизилу мій тато варить дуже смачне варення. А сам кизил росте на дачі - я його люблю прямо з куща їсти smile .
Перейти на початок сторінки
Natasha
2 березня 2010 20:39
Повідомлення #143


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Дякую за рецепт. У нас сьогодні так весною пахло...

Перейти на початок сторінки
lana
2 березня 2010 21:09
Повідомлення #144


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірка-Шкірка, Колись випадково в перукарні підслухала рецепт , який став одним із улюблених: 1 відро слив ( найкраще-угорки), вийняти кісточки + 4 великих апельсина з шкіркою (але без зернят) перекрутити на м*ясорубку + 4 літр.банки цукру , перемішати, варити 20 хвилин,( далі втрачається аромат), закрутити в банки.Варення виходить рідкувате, але дуже-дуже смачне.Можна використовувати для кіселю,а мої просто їдять ложками.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
2 березня 2010 21:29
Повідомлення #145


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
lana, цікавий рецепт. Уточни об"єм відра, дай назву і скинь зсилку в консервацію. Треба занотувати і згадати восени smile .
Перейти на початок сторінки
Маруся
2 березня 2010 22:31
Повідомлення #146


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Ірка-Шкірка
Сушений торт з апельсиново-лимонним кремом


Ірцю, дуже дякую за перепис. Пригадую собі як моя тета пекла за мого дитинства точно такий самий, тільки вона вимішувала два з горіхами а два коржі з маком і тоді пересмаровувала такою масою. Яка смакота. Я обовязково зроблю, он тілько шкода що духівка в мене маленька :(
Перейти на початок сторінки
Маруся
2 березня 2010 22:33
Повідомлення #147


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Ірка-Шкірка
сусідка моя пече на порошку до печива


Я колись пробувала замінити амоньяк порошком то було не те. Той ямоньяк дає такий добрий корж, зовсім не то що порошок до печива.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
2 березня 2010 23:32
Повідомлення #148


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Маруся, ти перша, кому знайомий цей рецепт. А коржі з маком - цікавий варіант. В кінці тижня буду пекти цей торт - я так багато років чекала на свою духовку winked ! - тепер не можу натішитися...
Недавно натрапила на ще один варіант -
http://www.liveinternet.ru/users/sontina/post120969216/
також дуже смачний, але мій крем подобається тим, що він затвердіває і коржі не пропитуються ним, а зберігають свою хрустку структуру.
Перейти на початок сторінки
Маруся
3 березня 2010 00:27
Повідомлення #149


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Ірка-Шкірка
але мій крем подобається тим, що він затвердіває і коржі не пропитуються ним, а зберігають свою хрустку структуру.


ну ясно, бо до білків треба лише масляний крем а не вершки. Я за масляний laughing
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
3 березня 2010 07:40
Повідомлення #150


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
lana

В авторських темах ми обговорюємо рецепти АВТОРА, даний рецепт можна помістити в розділі консервація smile або посилання на нього.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 02:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 62
Гостей: 41
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100