Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
marinka
9 лютого 2010 15:28
Повідомлення #81


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Марусю, все що наготувала має манливий і апетитний вигляд! Дуже смачні рецепти! Зохопливо!


Повідомлення відредагував marinka - 9 лютого 2010 16:29
Перейти на початок сторінки
Маруся
9 лютого 2010 17:08
Повідомлення #82


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
уляночка
я таке ОБОЖАЮ!!!


Прошу всіх частуватись.



Volo-shka
Маруся, у Вашу Чепуху закохалась із першого погляду


А вона і справді дуже добра.

Славочка
Чепуха вже запам"яталася, така оригінальна і колоритна.


На смак також досить оригінальна але смачна.

Яруська
Не знущайтеся! lol

Та де! Я б і не подумала!

Ярусь, мої також налисники поїдають або з варенням або без нічого, он такі пісні.

А до мене можна і на «ти». Я ще не така старушка feel
Перейти на початок сторінки
gutka
10 лютого 2010 20:54
Повідомлення #83


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Маруся
1 паличка (110 грам) несоленого розтопленого масла

хочу приготувати млинці за твоїм рецептом, питання паличка - це помилка? я так розумію потрібно 110 г розтопленого вершкового масла
Перейти на початок сторінки
Маруся
10 лютого 2010 21:01
Повідомлення #84


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
gutka
питання паличка - це помилка?


Ні не помилка. В нас тут продається масло в пачці яка вміщає чотири палички, а в кожній паличці 4 унції що дорівнює 113 грамам. Я б брала 100 грам масла. Цього буде достатньо.

Ось так ті палочки виглядають:


Повідомлення відредагував Маруся - 11 лютого 2010 01:10
Перейти на початок сторінки
gutka
10 лютого 2010 21:47
Повідомлення #85


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Маруся,
зрозуміла, я спробую приготувати з нашим маслом
Перейти на початок сторінки
Olenka
11 лютого 2010 00:32
Повідомлення #86


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Маруся,дуже мене "зачепила" твоя Чепуха! Дуже вже люблю все з ананасами! love
Рецептик заслуговує на увагу!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
11 лютого 2010 01:28
Повідомлення #87


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Маруся
канал

і я люблю дивитись food network wink
Пиріг з ананасами дивиться як сонечко дуже гарний

Повідомлення відредагував Olenochka - 11 лютого 2010 02:30
Перейти на початок сторінки
Маруся
11 лютого 2010 04:24
Повідомлення #88


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Olenka
Рецептик заслуговує на увагу!




Він і справді смачненький.

Olenochka
і я люблю дивитись food network


Я своїх в неділю посадила дивитись конкурс чеколядових скульптур. Можу дивитись той канал круглодобово.


Повідомлення відредагував Маруся - 11 лютого 2010 17:28
Перейти на початок сторінки
Маруся
11 лютого 2010 04:59
Повідомлення #89


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Булочки з корицею (cinnamon buns)



Сьогодні нас дуже замело снігом і я нічого не хотіла робити, але бажання чогось такого домашнього і теплого за мною ходило цілий день. І мені на сон грядущий вирішилось зробити булочок з корицею. Таке американці поїдають на сніданок. Поєднання дріжджового тіста, карамелі і цинамону дуже вдале.

Тісто:

1 ст. л. сухих дріжджів
1/4 скл. теплої води
1/4 скл масла або любого іншого жиру (маргарин або олія)
1/4 скл цукру
1/2 скл гарячого молока
1/2 скл холодної води
1 ч.л.солі
1 яйце
3.5-4 скл муки

від себе додала
1 ч.л.ванілії
цедру з цілої помаранчі

Дріжджі розвести в теплій воді разом з ложкою цукру. Дати постояти щоб набухли. В чаші міксера (або мисці) з'єднати масло, цукор, молодо, воду і сіль. Все вимішати. Додати яйце. Збиваючи (або мішаючи ложкою) додати розведені дріжджі. Підмішати муку поки тісто не буде еластичне і мягке, але не липке. Добре вимісити тісто. У мене це робив комбайн.
Накрити і поставити у тепле місце на 60 хвилин, щоб підросло.

Розділити тісто на половину (я не ділила). Розкачати прямокутник і насмаривати його розтопленим маслом, посипати цукром і цинамоном. Скрутити в рулет і покраяти на плястерти шириною в два сантиметри.

На бритванку вилити карамель і викласти булочки. Поставити щоб підійшли від 40-60 хвилин. Розігріти духовку до 170-180 градусів і пекти булочки від 15 до 20 хвилин. Витягти з духовки і перевернути на таріль.

Карамель:
200 гр (1.5 скл) брондзового цукру
50 гр масла
4 ст. л. води

Все разом зварити щоб розтопився цукор. Не кип'ятити довго. Зразу вилити на бритванку і накрити завитками з тіста.

Від себе: карамель трохи переварила і додала в кінці подріблені горіхи. Зверху полила глазуррю зробленою з двох ложок цукор пудри і одної ложки молока. Вийшло дуже смачно!!!



Ось так вони виглядали як я їх перевернула:

Перейти на початок сторінки
Маруся
11 лютого 2010 05:22
Повідомлення #90


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Італійські ковбаски в овочевому соусі



Мала я в холодильнику сирі італійські ковбаски і захотілось мені чогось такого, щоб душа розгорнулась а потім знову згорнулась. request І вирішила я собі наварити мамалиґи а до мамалиґи зробити соус з цих самих ковбасок. Вийшло досить так нічого. Пропоную вашій увазі.

Ось вони ті чуда італійської «наружності»



Я їх порізала на невеличкі кусочки і обсмажила на пательні майже до готовності. Далі їх відтіля забрала а туди де вони смажились додала:
покраяну на кубики цибулю, половинку втертої на терку моркви, цілий червоний перець і гриби. В мене були мариновані але потім зробила висновок, що краще давати або свіжі або замочені сухі. Так от. Все гарно висмажила. Як овочі стали мягкі додала до них пів склянки томатного соусу, типу Кухарський від Чумака, пів склянки вина або води і поклала назад сосиски. Все склала гарно в ринку.



Приправила сіллю, (доречі треба було дуже трошки бо ковбаски були досить солені) перцем, ореґано і базиліком (сушені). В кінці кинула лавровий листок і потовкла 3-4 зубчики часнику. Все потушила ще 15 хвилин і в кінці всипала багато кропу. Кріп тут виявився дуже доречним.

Подавала з мамалиґою. Чоловік хвалив, хоча він дуже не любить перцю.


Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 14:57

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100