Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
Майя Шутенко
4 лютого 2011 22:37
Повідомлення #431


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Марусечко! :a0a: Ну Ти й Господиня!Стільки смачних страв на кухоньц :tongue: і,стіл для гостей вже накритий,то ж збираємося швиденько. :m0642: !!!!.Шкода тільки...,що довго їхати до Тебе!Дуже все апетитне і булочки ,і гарячі млинчики, і палички -сухарики :winked: ;...так і ваблять своїм ароматом свіжі ,щойно спечені рогалики з втопленого тіста :love: :m0555: .Я вже відчула смак хрумкої скоринки,ніжну солодку начинку в повітряному тісті...Мммм :love:
На цьому тижні я готую страви тільки з Дрімфуду :m05108: ,з радістю записую собі рецепт рогаликів в нотатник! :m0540:
Дякую від душі за чудові переписи і надзвичайно гарні фото!!!! :winked:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 4 лютого 2011 22:46
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 лютого 2011 00:25
Повідомлення #432


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Майя, дуже дякую за теплі слова! Мені дуже приємно. :feel: :1f7:
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 лютого 2011 00:38
Повідомлення #433


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Сьогодні у нас фінальна гра американського футболу, так званий Супер Бол. Всі в цей день збираються в барах, або у когось в гостях і влаштовують Супер-Бол партіс. В нас коло церкви в українському центрі також забава але ми не йдемо бо чоловік працює а я щось ніц не розуміюсь в тій «дуже вумній» грі. Але вдома для чоловіка зробила також невеличку парті.

Отже до його диспозиції нині було багато страв. Почав він поїдання з

зупки з гречкою



Ротіні спечені в соусі бешамель




200 гр макаронних виробів/паста
2 ст.л. муки
150 мл вершків
600мл води
25гр масла
200 грам твердого сиру
сіль, перець, мускатний горіх, улюблені приправи

Перепис дуже простий. Готуємо соус бешамель. У Майі в темі є добрий перепис для лазаньї, то його й можна використати.
Я приготувала як і кажуть. Дві столові ложки муки підсмажила на пательні з 25гр масла, пильнувати щоб мука не підгоріла. Коли вона набуте ледь золотистого кольору дуже помаленько влити 150 грам вершків, добре вимішати щоб не було грудок. Постійно мішаючи долити ще 600мл води. Дати закипіти і поварити одну хвилину. Приправити сіллю, перцем, тертим мускатним горіхом і дрібно-покраяною цибулькою. Замість цибулі може бути будь що інше, типу часник або люба інша приправа.

В форму для запікання викласти 200 грам сухих макарон/пасти у мене роттіні. Залити соусом так що він повністю покрив роттіні. Зверху все посипати твердим сиром. (150-200гр). В переписі казалось жовтий сир але у мене не було, то я використала моцареллу.

Поставити пектись в духовку розігріту до 200 градусів на 30 хвилин.


Повідомлення відредагував Маруся - 7 лютого 2011 00:40
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 лютого 2011 00:54
Повідомлення #434


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Андрутовий тортик

Чоловік купив в ґускам маґазінє андрути і на них був перепис на масу. Ми вирішили спробувати.

%CD%E0%F2%F5%ED%E5%ED%ED%FF+%ED%E0+%EA%F3%F5%ED%B3+%E0%E1%EE+%CC%E0%F0%F3%F1%FF+%F7%E0%F1%F2%F3%FE%F2%FC


Маса:

100 гр масла
200 гр халви
1 банька вареного згущеного молока

Все має бути кімнатної температури. Збити масло з халвою в кінці по ложці додати молоко. Пересмарувати андрути. Поставити зверху дошку і який важіль. Так дати постояти кілька годин.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
7 лютого 2011 01:15
Повідомлення #435


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Маруся у тебе як завжди дуже смачно :belay: (а де ж чіпси і піца до суперболу???? :lol: )
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 лютого 2011 05:39
Повідомлення #436


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Ой, Оленочко не було піцци, бо то лишень я з дітьми вдома а муж на роботі. Але я їм ось таку куру зробила
Курка по-тайськи на пляшці



Я дуже люблю робити курку на пляшці, особливо пляшці пива. Дуже вигідно, бо можна пів пляшки пива випити а решта використати для кури.

Робимо наступний маринад

2 ст.л. соєвого соусу
4 зубці часнику
1 ст. л. меду (можна використати коричневий цукор)
1-2 ч.л. чілі пасти (або просто 1/2 ч.л. пластівців червоного гострого перцю)
2 ст.л. томатної пасти
3 ст.л. олії ( у мене для підсишення смаку була сезам олія)

Змішати всі компоненти. Часник витиснути через чеснокодавку. Пензликом або ложкою добре насмарувати курку зі всіх боків і в середині. Дати помаринуватись хоча б 30 хвилин при кімнатній температурі, або можна залишити на ніч в холодильнику. Якщо в холодильнику то птицю треба потримати хоча б 30 хвилин на верха перед тим як ставити в духовку. Холодне мясо погано пропечеться.

Так от. Нагріваємо духовку до 200 градусів. Насаджуємо курку на пляшку з пивом і ставимо на бритванку застелену фольгою, бо з курки буде стікати жир. Дуже великий газ робити не треба, бо вона може легко згоріти адже в маринаді є мід.

Печемо курку приблизно 1,5 години при середній температурі. Коли курка вже готова її треба витягти з духовки і обгорнути фольгою і залишити постояти 15-20 хвилин. Лише після того краяти.

Якщо ви любите хрумку скоринку, тоді не обгортайте фольгою але і не ріжте зразу. Всеодно дайте мясу відпочити. Курка буде соковита.

Тут кура готується скочити в духовку

Повідомлення відредагував Маруся - 7 лютого 2011 05:40
Перейти на початок сторінки
наТуся
7 лютого 2011 09:29
Повідомлення #437


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
Маруся не курочка, а диво зі шкоринкою, сиджу біля компютера аж слинки течуть, смакотіщаааааа......

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Понка
7 лютого 2011 10:26
Повідомлення #438


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Ой Марусю, ти такої смакоти наготовила, що хочеться й собі такого, а яж на дієті, спокуса неймовірна. :t0242:
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
7 лютого 2011 11:21
Повідомлення #439


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: Маруся
Курка по-тайськи на пляшці

Маруся!Курка така апетитна!Я також робила на пляшці!Дуже соковита виходить :winked:

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
7 лютого 2011 11:36
Повідомлення #440


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Маруся у вас все таке апетитне. Дкую за рецепт курки по тайськи хочеться приготувати бо на вигляд смачно.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 15:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 113
Гостей: 96
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100