Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
Майя Шутенко
9 червня 2010 14:03
Повідомлення #341


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Маруся! a0a
Все надзвичайно смачне і чудово оформлене,як завжди! e16
Кожна страва цікава і хочу її спробувати...!
Найбільше вразив-рулет,неповторно,яскраво,апетитно! m0554
Все геніальне-просто! winked
Дякую за гарні переписи! belay
Перейти на початок сторінки
Маруся
9 червня 2010 15:53
Повідомлення #342


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: мари4ка
Маруся,а такі горняточка продаються?


Так їх можна купити але якщо не знайдете то просто посмаруйте форми добре маслом або любим жиром, щоб не прилипли.

Анжеліна, марічка, Славочка, marynovychss,Ксеня, Майя, дуже дякую за те що оцінили мою старанність. Я запросила в гості собі сестру з шваґром щоб веселіше було, он ми разом і пробували ті всі творіння. Вони хвалили а може просто підлизувались? laughing

Повідомлення відредагував Маруся - 9 червня 2010 16:54
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
9 червня 2010 20:47
Повідомлення #343


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Маруся в тебе тут стільки смакоти.Дякую що нагадала про такий рулет я дуже його люблю але давно не робила.
Перейти на початок сторінки
Zagrajka
10 червня 2010 01:18
Повідомлення #344


Молода господинька
  • 34

Репутація: 108
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 167
Реєстрація: 20.01.2010

ICQ:--

Бали: 290
А в нас, в такий рулет ще дають смужку червоної галяретки і тоді закручують і називають "смарагдовими каблучками" або "дитяча потіха" smile
Перейти на початок сторінки
Маруся
10 червня 2010 17:04
Повідомлення #345


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Zagrajka
такий рулет ще дають смужку червоної галяретки


Дякую, за пораду. На наступний раз обов’язково так зроблю.
Перейти на початок сторінки
Маруся
10 червня 2010 22:38
Повідомлення #346


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Сьогодні приготувала капустяно-рисову запіканку. Я думала вчора втушити капусту з кмином але в результаті я її тільки відварила але до кінця не зробила, а сьогодні маємо запіканку.

Капустяно-рисова запіканка


1 невеличка головка капусти (500 грам)
1 ст. ложка кмину (за бажанням)
1/2 скл рису
1 середня цибуля
1 морква
1 скл молока
2-3 яйця
100 грам твердого сиру
сіль, перець, веґета

Капусту дрібно посікти і відварити до готовності, посолити, поперчити і додати ложку кмину.
Цибулю покраяти на кубики. Моркву стерти на ґрубій терці.
Цибулю посмажити на пательні з додаванням олії, додати моркву. Дати трошки потушитись. Приправити улюбленою приправою типу веґета, посолити і поперчити. Додати рис, добре вимішати і залити 1 скл води. Знову добре вимішати і дати закипіти. Зменшити вогонь до мінімуму і дати воді випаруватись. Рис повинен бути майже готовим.
Глибоку вогнетривку форму висмарувати маслом і присипати сихарями. Викласти на дно половину капусти. Зверху на капусту викласти весь рис. Накрити другою половиною капусти.
Яйця збити з молоком і залити капусту з рисом. Зверху викласти сир покраяний на грубім терку.
Поставити запікати в духовку на 45 хвилин, при температурі 200 градусів.

Можна подавати в формі що пеклась запіканка. Я перевернула на тарілку. Подавати з салатом з свіжих овочів.


Повідомлення відредагував Маруся - 11 червня 2010 05:51
Перейти на початок сторінки
Маруся
11 червня 2010 05:06
Повідомлення #347


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Весняна салатка Андрійка



Мій чоловік любить мені допомагати на кухні, коли він вихідний. Коли ми маємо такий он собі тандем на кухні то все нам іде веселіше. Ось сьогодні він нам зробив весняну салатку.

1 солодкий перець
1-2 огірочки
1/2 червоної цибулини (можна зелену)
2 редиски
пучок подрібленої петрушки і кропу
сік з половини цитрини/лимона
1-2 ложки оливкової олії (або будь якої іншої рафінованої)

Перець і цибулю порізати півкільцями. Огірок і редиску дрібними полосками. Змішати все з зеленню і заправити соком цитрини і оливою.


Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
11 червня 2010 10:22
Повідомлення #348


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Марусю, з твоїх страв так і "скачуть" вітаміни, море овочів, чудово!! winked
Перейти на початок сторінки
Маруся
15 червня 2010 23:46
Повідомлення #349


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Хочу вам нині запропонувати ще одну запіканку. Чоловік казав що дуже смачна.

Макаронно-мясна запіканка



400 грам макаронних виробів
500 грам фаршу
50-100 грам зеленого горошку (у мене морожений)
1 цибулина
1 морквина (за бажанням. у мене не було)
1 ст. ложка томатної пасти
3-4 яйця
200 мл. вершків нежирних
200 грм твердого сиру

Макаронні вироби відварити до готовності. Фарш висмажити з цибулею і морквою, в кінці додати томатну пасту і горошок. Приправити за смаком.
Вершки збити з яйцями. Посолити, поперчити, можна втерти мускатний горіх.
В глибоку вогнетривку форму викладаємо половину макаронів, далі фарш, далі решту макаронів. Зверху посипаємо тертим сиром і заливаємо яєчно-вершковою сумішю.

Випікаємо в духовці при температурі 200 градусів приблизно 40 хвилин. Витягаємо і дамо трошки запіканці постояти.

Перейти на початок сторінки
marynovychss
15 червня 2010 23:51
Повідомлення #350


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
На вигляд дуже смачно. smile

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 01:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100