Вареники з пшоняною кашею та сиромУлюблена страва нашої сімейки! Думаю, що правильно сказати кожної української сім"ї. Чи з домашнім сиром і кропом, чи з картоплею, чи яськами, чи капустою, чи ягодами все одно любима.
Рецептом тіста не здивую:
- 1 скл молока,
- 1 яйце /розбовтати разом/,
-1 ч.л. мягкого масла, сіль.
Муки скільки займе.
Не додаю ніколи води коли замішую на молоці.
І ще один рецептик:
- 1 скл. мінеральної води
-1 яйце
-1 ст. л. олії, сіль
-мука, замісити звичайно.
А це моя начиночка /звичайно можна і іншу/ :
-варити пшоняну кашу
- розім"яти домашній сир, сіль, чорний перець, усе вимішати і ліпити вареники.
Зажарити шкварочки і на вареники...
Смачного!