Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Приготовлено з любов'ю! Пригощайтесь на здоров'я., Випробувані рецепти
Volo-shka
9 березня 2010 16:55
Повідомлення #361


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
marinka, яка файна господинька, і на всі руки ти майстриня. Кожна твоя страва як витвір мистецтва, і смачнюще все таке laughing
Перейти на початок сторінки
Natasha
9 березня 2010 17:12
Повідомлення #362


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
marinka, дивлячись на твою яскраву аджику згадалось літо з великою кількістю овочів та фруктів love . В її смакових якостях не сумніваюсь.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
9 березня 2010 18:25
Повідомлення #363


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Марінка тортик і десерт дуже гарні.А де ти брала печиво для десерту тірамісу?
Перейти на початок сторінки
marinka
9 березня 2010 20:48
Повідомлення #364


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Volo-shka
яка файна господинька

Дякую Волошка, мені приємно почути такі слова від супер майстрині!!!!!! winked
Natasha
дивлячись на твою яскраву аджику згадалось літо з

як дивлюсь на неї теж згадую як я її сама робила, мрію про електричну мясорубку love
sunnygirl
А де ти брала печиво для десерту тірамісу?

Продається на базарі smile
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
9 березня 2010 21:09
Повідомлення #365


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
marinka все таке смачнюще!!! Надзвичайно гарна випічка, молодчинка!! Аджичка теж яскрава, вітамінна, я подібну теж роблю...смакота!
Перейти на початок сторінки
marinka
9 березня 2010 22:12
Повідомлення #366


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Гречно дякую Коко Шанель!!!!! smile


Повідомлення відредагував marinka - 10 березня 2010 16:02
Перейти на початок сторінки
Маруся
10 березня 2010 02:02
Повідомлення #367


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Дуже гарна аджика, така червоненька і апетитненька. winked Ніколи не робила такого, може колись спробую.
Перейти на початок сторінки
Natasha
10 березня 2010 06:57
Повідомлення #368


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
marinka, дякую за (+), і добрі слова! Відверто кажучи я довго вагалась, перш ніж присилати хочаб одне фото. Всі тут дуже гарні господині, і кожна страва як витвір мистецтва laughing . Я відчуваю себе делетантом, але буду вчитись... Дякую тобі за підтримку!
А електричну мясорубку обовязково собі купи, це дуже зручно і швидко. Я літом теж на ній все перекручувала на аджику.

Повідомлення відредагував Natasha - 10 березня 2010 08:00
Перейти на початок сторінки
marinka
10 березня 2010 14:52
Повідомлення #369


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Маруся
може колись спробую.

Маруся, в нас без аджики не обходиться ні один стіл winked
Natasha
це дуже зручно і швидко

я знаю, та чомусь все бракує на неї, зараз он холодильник шукаємо

Дівчатка дуже рада Вашим візитам і теплим словам!!!!!! Дякую!!!!!!


Повідомлення відредагував marinka - 10 березня 2010 15:52
Перейти на початок сторінки
marinka
10 березня 2010 15:22
Повідомлення #370


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584


Банани в тісті філо


Стільки чула про те тісто, думала як його робити, знайшла рецепти і до справи.
Замісити тісто з таких інгрідієнтів
-500 г муки
-300 мл води
-5 ст.л. олії
-1 ч.л. солі
Тісто поділити на 12-14 кусочків, змазати олією і винести в прохолодне місце на 2 год, температура до 14 градусів. Дуже нагадує витяжне тісто, різниця у тому що стоїть на прохолоді.
Робила пів порції, поділила на чотири кусочка. Вафельний рушничок підсипала крохмалем і розкачувала тісто качалкою, потім у руках, ножницями обтяла грубі краї, вийшов квадрат. Має бути майже прозорим, змазати олією, накрити ще одним розкачаним квадратом тіста, порізати вздовж полоски і завертаємо банани, як трубочки,попередньо змазані легенько медом, верх легенько змазати олією, за бажанням можна присипати корицею. Випікаємо. Посипаємо пудрою.
З половини пропорції я обмотала 6 великих бананів, думаю філо не образилось би, тісто для струдля бананам підійшло б краще. Згамали вчора, довелось робити ще щось на сьогодні і я попробувала ще один рецепт філа з польського блогу






рецептик з терен нету/не встигла записати, через технічні причини/
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 13:57

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 9
Користувачі: KarenSuets
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100