Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Приготовлено з любов'ю! Пригощайтесь на здоров'я., Випробувані рецепти
marinka
8 березня 2010 11:33
Повідомлення #351


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584


Торт Тірамісу

Правда знову з варіаціями lol Спекла бісквіт у формі діаметром 21см, 170 -30-40 хв. Тісто:
-4 яйця
-130 г цукру
-100 г муки
-33 г крохмалю
Спекти, охолодити, розрізати на 3 частини. Промочити сумішшю 160 мл дуже міцної кави і 80 мл кавового лікеру.
Крем з 750 г сиру маскарпоне
150 мл вершків кремом
100 г цукру
Я повністю дала вершки і у середину вкладала вишні в крем вмішала есенцію мигдалю.
Складати так, промочений корж, крем, в крем вишні, зверху потерти шоколадом знову корж і все повторно. На третій корж крем, вишні і присимати тертим шоколадом з какао верх і боки поставити на 5-6 год просочуватись. Смачного!!!!






а то ми вчора погамали lol не витримали запаху шоколаду і напали на тортик lol


Рецепт з польського блогу
Перейти на початок сторінки
Natasha
8 березня 2010 12:01
Повідомлення #352


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Який гарний тортик на свято! Я тебе вітаю!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
8 березня 2010 12:07
Повідомлення #353


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Марічечко!!!
Я також від усього серця вітаю Тебе зі святом 8 Березня!!!
Будь завжди щасливою,молодою,красивою і такою ж веселою і приємною дівчиною,як зараз!!!Кохання Тобі від улюбленого чоловіка,а від інших гарних хлопців-море компліментів!!!
(У мене нова програма на компі і квіти не можу загрузити ,поки що,вибач,будь-ласка)
Перейти на початок сторінки
marinka
8 березня 2010 12:13
Повідомлення #354


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Наташа, Майя дуже дякую! Вітаю Вас з весняним святом, бажаю усього найкращого, нехай здійсняться усі заповітні мрії, море кохання, радості!!!

Перейти на початок сторінки
marinka
8 березня 2010 12:27
Повідомлення #355


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584


Десерт Тірамісу


Накінець зробила домашній маскарпоне і зробила десерт. Зробила з білками, викладала у квадратну форму вистелену харчовою плівкою, два шари печива савоярді і три слої крему, притрусила какао+шоколад. вистояло 7 годин, перевернула форму на широке блюдо, зняла форму, плівку і притрусила усе какао і шоколадом. Смачного!!!!/ Детальніше на 34 ст./







рецепт десерту Тірамісу і маскарпоне тутечки


Перейти на початок сторінки
Славочка
8 березня 2010 19:36
Повідомлення #356


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Марічко! Вітаю зі святом!
Перейти на початок сторінки
marinka
9 березня 2010 12:49
Повідомлення #357


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Славочка дуже дякую!!!!!!! winked
Перейти на початок сторінки
marinka
9 березня 2010 15:18
Повідомлення #358


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584


Піца з домашнім сиром

Вчора ввечері пекла піцу, якщо чесно то не дуже часто це роблю, хіба чоловік буде нюняти lol , або й мені захочеться lol
Замісити тісто з таких інгрідієнтів не дуже круте :
-1 скл, теплої води/200/
-2 ст.л.оливкового масла
-1 ст. л. цукру
-0,5 ч.л. солі
-1 ст.л. сухих дріжджів, заміс зверху змазати олією, залишити в теплому місці щоб підійшло, 1-2 год.
Коли підійде викласти на форму,тісто має трохи підійти, помазати аджикою, викласти порізану шинку, домашній сир вимішати з сіллю, паприкою 0,5 ч.л., часником /пару зубців/, яйцем, сирну масу розмістити хаотично по поверхні, це все затерти твердим сиром і посипати італійськими травами/суміш/.
Помідора свіжогоу мене не було, тому обійшлась без нього. Пекти до готовності. Смачного!




рецепт сестри
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 березня 2010 15:32
Повідомлення #359


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Смачна випічка! Гарна начинка!
Перейти на початок сторінки
marinka
9 березня 2010 16:10
Повідомлення #360


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Аджика

Робила аджику з Енциклопедії домашнього консервування, рецепт на 12 півлітрових банок. Помити добре і почистити овочі і яблука.
-1 кг яблук Антонівка
-0,5 кг моркви
-1 кг червоного солодкого перцю
-5 кг помідорів
- 3-4 стручків гіркого перцю /6 дала/
- 300 г часнику /я дала 400/
- 3-4 ст.л. солі
- 300 г цукру
-400г олії
Пропустити все, крім часнику, через мясорубку, кинути масу в каструлю, додати сіль, цукор, олію і варити 1,5 години на повільному вогні, додати мелений часник і варити ще годину. Розкинути гарячим в простерилізовані банки і закрутити.

Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 16:49

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100