Правда знову з варіаціями Спекла бісквіт у формі діаметром 21см, 170 -30-40 хв. Тісто: -4 яйця -130 г цукру -100 г муки -33 г крохмалю Спекти, охолодити, розрізати на 3 частини. Промочити сумішшю 160 мл дуже міцної кави і 80 мл кавового лікеру. Крем з 750 г сиру маскарпоне 150 мл вершків кремом 100 г цукру Я повністю дала вершки і у середину вкладала вишні в крем вмішала есенцію мигдалю. Складати так, промочений корж, крем, в крем вишні, зверху потерти шоколадом знову корж і все повторно. На третій корж крем, вишні і присимати тертим шоколадом з какао верх і боки поставити на 5-6 год просочуватись. Смачного!!!!
а то ми вчора погамали не витримали запаху шоколаду і напали на тортик
Марічечко!!! Я також від усього серця вітаю Тебе зі святом 8 Березня!!! Будь завжди щасливою,молодою,красивою і такою ж веселою і приємною дівчиною,як зараз!!!Кохання Тобі від улюбленого чоловіка,а від інших гарних хлопців-море компліментів!!! (У мене нова програма на компі і квіти не можу загрузити ,поки що,вибач,будь-ласка)
Накінець зробила домашній маскарпоне і зробила десерт. Зробила з білками, викладала у квадратну форму вистелену харчовою плівкою, два шари печива савоярді і три слої крему, притрусила какао+шоколад. вистояло 7 годин, перевернула форму на широке блюдо, зняла форму, плівку і притрусила усе какао і шоколадом. Смачного!!!!/ Детальніше на 34 ст./
Вчора ввечері пекла піцу, якщо чесно то не дуже часто це роблю, хіба чоловік буде нюняти , або й мені захочеться Замісити тісто з таких інгрідієнтів не дуже круте : -1 скл, теплої води/200/ -2 ст.л.оливкового масла -1 ст. л. цукру -0,5 ч.л. солі -1 ст.л. сухих дріжджів, заміс зверху змазати олією, залишити в теплому місці щоб підійшло, 1-2 год. Коли підійде викласти на форму,тісто має трохи підійти, помазати аджикою, викласти порізану шинку, домашній сир вимішати з сіллю, паприкою 0,5 ч.л., часником /пару зубців/, яйцем, сирну масу розмістити хаотично по поверхні, це все затерти твердим сиром і посипати італійськими травами/суміш/. Помідора свіжогоу мене не було, тому обійшлась без нього. Пекти до готовності. Смачного!
Робила аджику з Енциклопедії домашнього консервування, рецепт на 12 півлітрових банок. Помити добре і почистити овочі і яблука. -1 кг яблук Антонівка -0,5 кг моркви -1 кг червоного солодкого перцю -5 кг помідорів - 3-4 стручків гіркого перцю /6 дала/ - 300 г часнику /я дала 400/ - 3-4 ст.л. солі - 300 г цукру -400г олії Пропустити все, крім часнику, через мясорубку, кинути масу в каструлю, додати сіль, цукор, олію і варити 1,5 години на повільному вогні, додати мелений часник і варити ще годину. Розкинути гарячим в простерилізовані банки і закрутити.