Відразу по гарячих слідах хочу показати варіанти защипування пиріжків, ідейки бачила в неті. Тісто в них з рецепту пиріжків з яблуками. Пекла сестрі на сесію вчора ввечері з горіховою начинкою з рецепту Сердечок, моя сеструня дуже її любить Отже: -метелик, робила вперше....
Печу у формі 30*30, вистеляю пергаментом, змащую ,присипаю какао і печу при 200. Потім корж розрізаю по 10 см, просочую сиропом і змащую пудинговим кремом /карамельний, зварений на 300 г води/ збитий з маслом/ 200 г/. Обмазую весь кремом і обсипаю какао, чи вже як получиться . Рецепт бісквіту простий 3 яйця, неповна склянка цукру, 4 ст.л сметани, 4 ст.л. мелених горіхів, 3 ст.л. какао, ваніль, пачка розпушувача, муки стільки щоб тісто було як сметана. Коли зробила , спакували, і його як пиріжки, вже нямають у Львові
рецепт з блокноту
Повідомлення відредагував marinka - 8 березня 2010 15:35
marinka! Вся Твоя випічка заслуговує аплодисментів і найвищих оцінок! Майстерність у виконанні ,любов до кондитерського мистецтва і вишуканість відчувається у всіх Твоїх творіннях! Я просто у захваті!!!!