Прості, пісні, бабусині пиріжки до борщу з картопляною і фасолевою /з яськами/начинками, ми наминали шо йо-йой тому були з сестрою самі як ті пиріжки Приготувати безопарним способом тісто із розчинених 50 г дріжджів у 400 г теплої води, сіль 1 ч.л., цукор 50-70 г , /коли начинка солодка цукру більше я даю 200г / олії 3 ст.л. / можна масла 90 г/, 1 ст.л.горілки в кінці, муки приблизно / десь 700 г/, місити щоб було мяке, можна додати кмин чи сухі трави в тісто буде ароматніше. Залишити щоб підійшло в 2 раза. Цікаво їх робити: тісто поділити на на порції і розкачати варанички на середину начинки, у мене картопля варена, піджарка з цибульки на олії, сіль, перець вимішати і на вараничку , і так само варена фасолька, товчена, сіль, перець, піджарена цибулька вимішати і на вараничку / може бути пшоняна з сиром, з капустою і картоплею, з сиром начинка/, тоді краї вараниці закладаємо до середини трошки придавлюючи, залишаючи отвір де видно трохи начинки , приплюснути або трохи покачати качалкою , залишаємо щоб підійшли і примазуємо яйцем. Випікаємо. Смачного!
Ото пиріжки сонячні, пухкі. Так би і потягнув одненького з фотографії! Бабусині рецепти --то скарбничка. marinka, хочу дуже подякувати за ліниві оладки з пшоняною кашею! Гамають діти . Напишу у звітах. Супер страва для діток.