marinka! Від душі хочу подякувати Тобі за прекрасний рецепт дуже смачних рогаликів!Вони неперевершені!Рецепт занотувала у книжку"золоті",де я збираю все саме найкраще! Колегам теж сподобалось,були у захваті,коли чай пили.Один чоловік сказав,що такого взагалі ніколи не куштував, а він ще бідний і -холостяк! Ми його підкормлюємо всі разом! Він худий дуже ...але жвавий...! Дякую за смакоту і майстерність!
Майя я рада що Мамулині рогалики Вам прийшлися до смаку. Бо у мене їх зразу змели на роботу, а я з Джекі встигла схопити лише один то нічого, хочеться щось спекти ще та часу бракує. Заходьте, я рада файним гостям
Хоч із запізненням, та хочу показати мій труд до дня всіх закоханих. Отже готуємо галяретку чи клубнічну, чи малинову, чи вишневу, заливаємо у формочки сердечка як я, або можна залити у форму прямокутну і формочкою, коли желе застигне вирізати сердечка. Зварити пудинг /так само за вибором чи малинове, чи клубнічне, чи вишневе, у мене все малинове/ на 400 мл молока, охолодити, далі збити із 200 г масла. Тепер до основного, печемо рулет бісквітний збивши 3 яйця, 3 ст.л цукру, 1ст.л. кіселю малинового, 5 ст.л. муки, усе збити і на форму вистелену пергаментом. Спекти при 200 до готовності. Гаряченьким скрутити рулет і залишити до повного застигання. Перемазати пудинговим кремом, на край положити банан і скрутити. Верх і боки намазати кремом, обережно викласти зверху желе і прикрасити. Смачного!
Тортик пекла якраз на Валентина, бо приїхала моя сестра у гості і дуже сильно полюбляє усе цитрусове, от я щоб догодити вирішила спекти щось у такому дусі. Тортик на любителя, тому що дуже сильно цитрусовий, отже: -печемо бісквіт на форму 20-22, в мене більша, тому бісквіт вийшов нижчий - збиваємо 5 яєць, 160 г цукру, 160 г муки, 1/4 склянки крохмалю, 1 ст. л. цедри лимона. Пекти. Коли остине розрізати на три частини які просочити трошки сиропом з 1ст.л горілки, 2 ст.л. соку лимона, 2 ст.л. цукру. - готуємо крем, для цього беремо дві посудини в одну наливаємо 200 г молока і 250 г цукру, ставимо на вогонь, не доводити до кипіння, тим часом у другу посудину вбиваємо 4 яйця, 4 ст.л. муки, 5 ст.л. крохмалю, збиваємо міксером і сипемо туди цедру 3 х лимонів, заливаємо ще 200 г молока - тепер посудину з молоком і цукром ставимо на водяну бані і легенько вливаємо масу з другої посудини при цьму збиваємо вінчиком, починає гуснути, вливаємо пів склянки лимонного соку і знімаємо з бані і ще раз гарненько збиваємо, -опісля охолоджуємо і збиваємо з 200 г мякого масла. Перемазуємо і прикрашаємо. Смачного!