Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
gutka
30 січня 2010 18:37
Повідомлення #61


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Коко Шанель
Омлетний рулет із сирною начинкою

без цієї страви у мене не обходиться майже жодне свято, особливо коли є свіжа зелень, це дійсно дуже смачно і ніжно, а головне можна приготувати напередодні
ось тут мої
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
30 січня 2010 18:43
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
gutka
без цієї страви у мене не обходиться майже жодне свято,

А я вперше приготувала...сподобалось... smile

Olenochka Так, можна, я думаю, різну начинку...яка подобається, це ж звичайнісіньке пиріжкове тісто.....просто у нас вироби такої форми традиційно печуть із гарбузом smile
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
30 січня 2010 19:25
Повідомлення #63


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
А за цей рецепт зразу попереджаю: на аутентичність не претендую....варіантів дуже багато...Цей - дещо середнє між рецептом із "Гастронома" і від Висоцької.. :smile:

Спагетті "Карбонара"


Слово "карбоне" в перекладі, здається, з італійської, означає "жаринка", "вуглинка"...Тобто висмажені часточки бекону повинні нагадувати чорну вуглинку, по-нашому - шкварки... :smile: Варіацій багато в приготуванні цієї страви...Я ось готую так:

на 0,5 кг спагетті
іде 5 жовтків
200-250 гр бекону( в мене був копчено-варений окіст свинячий)
100мл вершків високої жирності
100грю твердого сиру
перець чорний
часник свіжий.

Відварюємо спагетті. Тепер соус :( власне, весь "цинус" страви саме в соусі) підсмажуємо на пательні розчавлений пласким боком ножа часник, виймаємо...там же висмажуємо бекон ( чи окіст,як у мене, ну не люблять мої жирного бекону! :smile: ) до утворення шкварок.....Підігріваємо вершки, змішуємо їх з жовтками (сирими!). Вершки повинні бути лише ледь теплими,бо, як розумієте ,жовтки просто заваряться ....а це нам не потрібно. Наш соус готовий! Поливаємо ним спагетті, викладаємо смажений бекон, перчимо... Висоцька пропонувала соус змішувати із сиром , і посипати ним також страву зверху...Рекомендують різний сир: " Гранопадано", " Парміджано", "Пармезан"...Я думаю, шо виверження вулкану не станеться, якщо потремо звичайний російський чи голландський... :lol:
Мої враження: соус ніжний, шовковистий за структурою.... Смачно....


Повідомлення відредагував Натонька - 21 вересня 2013 11:18
Перейти на початок сторінки
marinka
30 січня 2010 19:27
Повідомлення #64


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Супер, я знову йду гамі-гамі!
Перейти на початок сторінки
gutka
30 січня 2010 19:36
Повідомлення #65


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Коко Шанель
соус ніжний, шовковистий за структурою.... Смачно....

мусимо спробувати, дуже апетитне фото, відразу собі захотілось,

соус записую, дуже любимо спагеті
Перейти на початок сторінки
Irina
30 січня 2010 19:36
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
marinka, як я люблю цей фільм "Дівчата"!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
30 січня 2010 21:38
Повідомлення #67


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Коко Шанель, скільки я сьогодні пропустила в цій темці, поки півдня з своїм тортом возилася, а їсти в мене нічого. А тут такі ідеї!!! Омлетик--просто чудо, пиріжки з гарбузом--очі ваблять, соус--новинка! Записую....
Перейти на початок сторінки
Larisa
30 січня 2010 22:42
Повідомлення #68


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Коко Шанель рулет в тебе класний,шось новеньке ,ще такого не їла і не бачила !!!! Спагетті теж чудове !!!

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
marinka
30 січня 2010 22:54
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Irina
marinka, як я люблю цей фільм "Дівчата"!!!

Я теж його люблюююю!
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
31 січня 2010 15:41
Повідомлення #70


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
gutka
Irina
Славочка
Larisa
marinka
Дякую, дівчатонька! Завжди тепло на душі від ваших відгуків! Дякую, що заходите до мене в гості!!! А тепер, запрошую на чай....до чаю ось що в мене...( див. наступний пост!) wink
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 20:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 146
Гостей: 137
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100