Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
Коко Шанель
8 липня 2010 17:21
Повідомлення #561


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Ось ще один торт на замовлення "Монастирська хата" . Рецепт від Наталідіви

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 8 липня 2010 18:24
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
8 липня 2010 17:24
Повідомлення #562


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Цитата: Славочка
Але при нарізанні торта трохи виглядає дерев'яніше,

Славочко, певно, що дерев"яніше)))) така вже вона , ця мастика. Перед нарізанням я пропоную зняти прикраси і віддати дітям , або бажаючим погризти)))
А цукерки, я думаю, топляться в мікрі желатинові. На тому форумі дівчата дуже хвалили цю мастику мармишкову з додаванням желатинових цукерок.

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 8 липня 2010 18:31
Перейти на початок сторінки
Alona S
8 липня 2010 20:10
Повідомлення #563


Молода господинька
  • 34

Репутація: 322
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 261
Реєстрація: 15.01.2010

ICQ:--

Бали: 627
Коко Шанель,
Лілії на торті надзвичайні! 86a0 Справжня краса!
Перейти на початок сторінки
lana
8 липня 2010 20:37
Повідомлення #564


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Коко Шанель
певно, що дерев"яніше))))

Не знаю, може, на смак і дерев"яніші, але на вигляд- прекрасні!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
8 липня 2010 20:46
Повідомлення #565


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Наталю твої квіти дуже гарні winked
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
8 липня 2010 21:05
Повідомлення #566


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
В мене почався консервувальний сезон, з ягодами легше- закинув в морозилку, і всі справи, а от кабачки мені подобаються більше у вигляді кабачкової ікри, значно смачнішої, ніж теперішня ікра у магазині..))) Це - ікра -ностальжі за веселковим дитинством, і пахне вона теж дитинством))))

Ікра кабачкові з майонезом




5 кг кабачків
300гр моркви( можна не давати)
700гр цибулі
перець
300гр томатної пасти ( я давала соус)
400 гр майонезу( доброго, у нас це найдорожчий і найсмачніший майонез виробництва м.Одеси "Сонячна долина")
Кабачки натерти на тертку з великими отворами, або пропустити через м"ясорубку. Цибулю й моркву( якщо даєте) дрібно порізати і пожарити на олії. Ще холодні кабачки змішати з майонезом, варити дві години, додати цибулю і пасту, варити ще годину. В рецепті не було, але я вирішила перестрахуватися і на дно кожної півлітрової банки давала чайну ложку оцту. На смак це не вплинуло, я думаю.
ось процес:


коли зварилося - збила блендером-ручкою, вийшла достеменно така консистенція, як у магазині, але це не обов"язково.

Праворуч банка зі збитою блендером ікрою, а праворуч - із "природньою"))))))

Повідомлення відредагував Натонька - 28 січня 2013 10:23
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
8 липня 2010 21:19
Повідомлення #567


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Alona S
lana
Olenochka Дякую, дівчатонька!!!
А...ніхто не помітив, що моя лілія - семипелюсткова?)))))))))))))))Бо квітка , що залишилась від попереднього торту вийшла трохи кривенька, але що ж добру пропадати, тре його приткнути десь!))))))))))і я закрила дірку відламаною пелюсткою)))))))))))))))))
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
8 липня 2010 22:10
Повідомлення #568


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Не знаю, як ви, а мивсі дуже любимо квашені огірочки, але оскільки в мене погріба немає, і живу я в звичайній квартирі в звичайній 14-поверхівці, то виникає необхідність якось зберегти квашенину на зиму.Знаю ось такий спосіб:
Квашені огірки на зиму




Все як завжди: на дно кріп, хрін, часник, листя смородини і вишні, огірки. 3 повних ст. л. солі на трилітрову банку розчинити у холодній воді ( я фільтрую) або найкраще з криниці. Проквасити кілька днів , поки розсіл помутніє і огірки втратять колір, ( на цьому етапі сільські щасливі володарі погреба закривають банки капроновими кришками і ставлять в холодне) потім розсіл злити, закип"ятити, попарити один раз огірки, знову злити, закип"ятити і закрити металевими кришками.
Останнім часом віддаю перевагу таким огіркам, а не маринованим з оцтом. То нічого, що мутний розсіл, потім він освітлиться.

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 8 липня 2010 23:12
Перейти на початок сторінки
idianka
8 липня 2010 22:24
Повідомлення #569


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
В нас ще свої огірочки не достигли. Я теж останнім часом закриваю без оцту,а рецепт в мене чуть відрізняється. smile

Повідомлення відредагував idianka - 8 липня 2010 23:32
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 липня 2010 22:38
Повідомлення #570


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Коко Шанель
Ікра кабачкові з майонезом

Наталю, додай, будь-ласка, к-сть майонезу в грамах чи мл - пачки бувають різні...
Кабачкову ікру безмежно люблю і поважаю, але закрию її, напевно, в баночках з-під дитячого харчування - щоб не приїдалась!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 квітня 2024 22:16

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100