Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
Olenochka
13 квітня 2010 18:12
Повідомлення #461


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Наталю метелик супер winked а тепер питання ,а як ти йому крильця підняла? feel І про ляльку запитаю також чи ти її плаття робила з простих рівних коржів чи пекла овальні?

Повідомлення відредагував Olenochka - 13 квітня 2010 19:13
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
14 квітня 2010 14:41
Повідомлення #462


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Наталю, дуже гарний ніжний тортик! А метелик взагалі супер!
Перейти на початок сторінки
lana
14 квітня 2010 16:24
Повідомлення #463


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Наталю, торт такий ніжний!!!! Дуже прошу, подробніше: як користуватись шоколадом і чи можна такі робити з білого шоколаду?
Перейти на початок сторінки
Маруся
14 квітня 2010 17:41
Повідомлення #464


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Коко Шанель
роздрукувала малюнки різних метеликів, підклала під файл, а вже потім малювала шоколадом, дуже зручно.


Дуже гарний торт і метелик! Я також колись такий робила і діти були від того просто в захваті.
А крем який стійкий і ніжний, просто чудо.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
14 квітня 2010 20:09
Повідомлення #465


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Наталю!
Ти справжня чарівниця!
Тортик -шикарний,уявляю....який він смачненький!
А метелик-просто казковий!Тут треба бути кондитером -скульптором ,щоб таку красу створити!І сама ідея приготування метелика-неймовірно цікава!...
winked winked winked

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 24 травня 2010 12:32
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
14 квітня 2010 20:22
Повідомлення #466


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Дівчатонька, щиро дякую всім, що знаходите час забігти до мене в гості на сторінку і оцінити мою роботу!!!
Відповідаю:
Цитата: Volo-shka
Наталю, якщо не секрет, як ти оцінюєш свої торти коли печеш на замовлення????

Сашо, якщо чесно, то за справжні гроші ще ні разу не пекла... Це швидше хобі, ніж спосіб заробітку...)))lol Печу своїм за" спасибі", а оце перший раз пекла просто знайомим, зробила калькуляцію, вийшли витрати на два торти - 166 гр...Це тільки на продукти..( натуральне масло і вершки і т.д., тому й дорого...) за роботу тарифи не встановлювала..)))) люди дали безпосередньо за роботу - 80 гривень,і відшкодували витрати на продукти, я сильно не випендрювалась і взяла...Але на майбутнє думаю, що ціну треба казати зразу в залежності від ваги ( лялька важила біля 3 кг, а торт з метеликом - півтора) і від складності...А взагалі продавець з мене паршивенький..)))

Цитата: gutka
дуже гарно, я так ніколи не робила, а шоколад український?
Так, Катю, "Рошен" екстрачорний, він топиться найліпше.

Цитата: Іванка
макіяж теж робила?

НІ, то послала малу в магазин по ляльку, а вона купила такого тінейджерського вигляду... lol Мусіла пхати таку...)))
Цитата: Славочка
чи щось додавала до нього?
Нічого не додавала, просто розтопила на водяній бані прямо в паперовому конусі із кулінарного паперу, або можна в мікро.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
14 квітня 2010 20:32
Повідомлення #467


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Цитата: Olenochka
а як ти йому крильця підняла?

Дуже просто: припідняла краї файла, і в такому вигляді поклала в морозилку, між двома пакунками із замороженими овочами.))))) Так воно і замерзло.)) А коржі пекла отакі:

процес почала з низу спідниці, а верх , де має бути заокруглення, формувала із маси, зробленої з подрібненого коржа з кремом, я писала про те. Всередині коржів формочкою вирізала дірку для ляльки і так складала.
Цитата: lana
: як користуватись шоколадом і чи можна такі робити з білого шоколаду?

Світланко, наскільки я знаю, то білий шоколад топиться поганенько, мені ще не траплявся білий, який би топився по-людськи...вічно грудками...певно, еластичності йому надає саме какао-порошок, якого там немає, є лише какао масло...Я давно помітила, що навіть бісквіт із какао ніжніший і еластичніший ніж просто звичайний бісквіт...По-моєму, топиться найкраще все-таки "Рошен" чорний.
Цитата: Маруся
А крем який стійкий і ніжний, просто чудо.

Дякую, Марусю..Насправді цей крем важко зіпсувати...Вдається завжди.
Цитата: Майя Шутенко
І сама ідея приготування метелика-неймовірно цікава!...
laughing laughing laughing
аналогічна роботі з айсингом, тільки той потім не заморожується, а сушиться.

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 14 квітня 2010 22:23
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
14 квітня 2010 21:18
Повідомлення #468


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
..Вчора моя мала доця ( не дуже й мала, бо 12 років має) виявила дивовижне бажання приготувати самостійно салат... Це бажання таке для нас дивне, бо моя математична доця завжди дуже індифірентно ставилась до господарства взагалі і до готування зокрема smile І дарма я репетую про щось на кшталт: " тебе ніхто заміж не візьме, таку невмійку! Та я в твоєму віці...і т.д. і т. п."..Вона ладна вирішити тисячу складних задач з математики, ніж самостійно почистити дві картоплини...Але, о, чудо! Всі вовки в лісі, певно, видохли... lol Салатик створила Іринка, самостійно знайшовши подібний в інеті. Тому, почувши таке бажання - я ледь мову не втратила...))))
Грецький салат з макаронами

Макарони відварити, фету або бринзу порізати кубиками, огірки теж, перчик витягли з банки з лєчо, порізали зелену цибульку..Заправка: змішали отаку приправку, як на фото, з оливковою нерафінованою олією(дуже корисна!) , вичавили туди трохи лимонного соку...Заправили салатик...Було смачно. Я думаю, непогано було б додати ще свіжих помідорів та чорних маслин, та в нас вдома на той момент їх не було. Як варіант можлива ще червона солодка цибуля.


Перейти на початок сторінки
lana
14 квітня 2010 21:29
Повідомлення #469


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Коко Шанель
Салатик створила Іринка, самостійно з

Ну, що ж , Наталю, у Вас з*явився гідний конкурент ! Салат виглядає довершено, певно, такий і на смак!
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
14 квітня 2010 21:37
Повідомлення #470


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Дякую, Світлано... Моє захоплення Дрімфудом не пройшло безслідно і для дітей... lol Скоро тут будемо стирчати безвилазно всім сімейством..))))
І ще: до мене на "ти", будь ласочка...

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 14 квітня 2010 22:38
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 00:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100