Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
Коко Шанель
7 березня 2010 22:29
Повідомлення #301


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Катрусю, вийшло 13 штук , пекла у стандартних ще радянських алюмінієвих формочках.., через те й папером обстелила, бо ж пристають страшенно smile ( все мрію про силіконові мафінні бо велика силіконова у мене є для кекса) але справа в тому, що в мене було трохи більше пюре, ніж в рецепті, 380 грамів, я зважувала, і відповідно збільшила трохи кількість олії та муки..а рецепт дала такий, як прочитала. ( Ну, крім отих сухофруктів , меду, то ідеї з іншого рецепту)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 березня 2010 00:16
Повідомлення #302


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Коко Шанель
Гарбузові маффіни з корицею та сухофруктами

Маффіни - красунчики жовтогарячі!!! Такі апетитні і вишукані! Попробую, напевно, спекти у вигляді кексу - саме вчора подарували smile ....
Перейти на початок сторінки
Natasha
8 березня 2010 06:21
Повідомлення #303


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Коко Шанель, маффіни чудові, уявляю який був запах...
Перейти на початок сторінки
marinka
8 березня 2010 08:18
Повідомлення #304


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Мафіни дуже апетитні !!!!! Вийшли просто бездоганно!!!!! winked
З святом!!!!!

Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
10 березня 2010 20:26
Повідомлення #305


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Ірка-Шкірка
Natasha
marinka
Дякую щиро, дівчатка, що відвідуєте мою темку!!
marinkaСпасибі, сонечко, за поздоровлення!!! На все в тебе часу вистачає, метка!!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
10 березня 2010 20:45
Повідомлення #306


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Коко Шанель!!!
Мафіни -суперські!Яскраві ,як сонечко ,пухкі і апетитні!
З гарбузом випічка виходить чудовою !Якщо врахувати,що гарбуз ще й корисний для здоров"я,то його просто необхідно включати до нашого раціону!
Дякую за гарні рецепти і прекрасні фото! laughing
Перейти на початок сторінки
Славочка
10 березня 2010 20:49
Повідомлення #307


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ех, шкода я вже всі гарбузи потерла... smile
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
10 березня 2010 21:18
Повідомлення #308


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
...Оце й не знаю, з чого почати...Але вчора подивилася передачу про шкідливість всіляких купованих солодощів...Я , звичайно, про це здогадувалась, але ж не думала, що все так серйозно...Мало того, мій малий, подивившись передачу, повикидав у сміття цукерки, які приніс із садочка, так на нього те вплинуло... Може, звичайно дехто прийме за дивацтво мою ідею,( а то подумаєте, що в мене геть уже здитиніння... lol або що слава Штефаньо мені спокою не дає. lol ). але ми вирішили з дітьми робити цукерки самостійно...Ось що в нас вийшло ( це перша, але не остання спроба!) Головний плюс цих виробів в тому, що ви точно знаєте, з чого вони складаються...

Шоколадні цукерки " Волоський горішок"


Шоколад чорний( ви можете взяти той, який вважаєте за потрібне, найкраще французький чи бельгійський) - 200гр.
Вершки (33%) - 100мл.
Масло вершкове( справжнє!) - 30 гр.
Горіхи волоські - (половинки) 20 шт.



Дуже добре, якщо є такі формочки "половинки" для печива- горішки і грибочки. Якщо немає - то робимо так. Треба взяти звичайний гіпс, або алебастр, як у мене, і виготовити такі шаблони:Розводимо гіпс до стану густої сметани і заливаємо в любу пластикову ємність..Горішки щільно обгортаємо плівкою так, щоб залишився хвостик:



Опускаємо в гіпс горішки наполовину. Коли гіпс затвердіє , але не до кінця, акуратно треба витягти з нього горішки, потягнувши за хвостик...Дати гіпсовим зліпкам добре застигнути. Взяти фольгу, згорнути в 2-3 шари, пом"яти ( щоб максимально зберегти рельєф шкаралупи майбутніх цукерок), щільно вистелити дно і стінки заглибин, так, щоб за краєчки можна було потім витягти фольгу з форми.Шоколад розтопити на бані, додати теплі вершки, додати масло. Добре перемішати. Чайною ложечкою викладаємо масу в наші форми, вистелені фольгою....Коли трохи схватиться, покласти половинку чи четвертинку горішка.. Половину цукерок я робила, домішавши до шокомаси кусочки кураги, родзинок чорносливу та фініків... Дітям такі сподобались більше..Коли шоколад добре захолоне - звільняємо їх від фольги, і ..смачного!!Замість горішка можна вкласти половинку кураги, чи чорносливинки, чи чого самі хочете...Альтернатива баснословно дорогим цукеркам "Чорнослив у шоколаді"!

рецепт позичила в користувача Валентина 72 з сайту "Поварьонок"

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 10 березня 2010 22:27
Перейти на початок сторінки
Славочка
10 березня 2010 22:14
Повідомлення #309


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Коко Шанель, краса, як у казці. Солодощі на отій тканині нагадали Казки Шехерезади. А дітям яка радість і від готування спільно з мамою, і від смакування (ще й різні начинки)! Такі цукерки на здоров"я і у користь усім.

А малюк твій свідомий хлопчик. Не знаю, чи моя другокласниця на такий крок би зважилася. lol
Перейти на початок сторінки
marinka
10 березня 2010 22:23
Повідомлення #310


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Коко Шанель супер цукерочки!!!!!

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 листопада 2024 02:09

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100