Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
Натонька
прагну досконалості...
4 березня 2010 21:44
Повідомлення #281


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Коко Шанель, до тебе стільки хлопців понабігало! Аж завидно стало lol

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
4 березня 2010 21:53
Повідомлення #282


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Натонька
Коко Шанель, до тебе стільки хлопців понабігало! Аж завидно стало lol

Йой...а я не зачесана.... request lol
Перейти на початок сторінки
Славочка
4 березня 2010 22:26
Повідомлення #283


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Весело у вас тут з хлопцями напередодні 8 березня :))))
Файна каша з перловки. А я нині купила пачку суміші злаків(теж перловка входить), дітям варила на вечір, спробую ще хліб спекти злаковий.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
6 березня 2010 10:47
Повідомлення #284


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Славочка
спробую ще хліб спекти злаковий.

Славочко, пекла я хліб із вівсяними пластівцями, не дуже сподобався, пекла з висівками, то можу сказати, що висівки житні - жорсткуваті, відчуваються, а пшеничні - навіть смачні.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
6 березня 2010 11:02
Повідомлення #285


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Ось Маринка та Катя нагадали про тірамісу і маскарпоне..А я згадала про свій рецепт давно вже знайдений, але все ніяк не можу випробувати його...Оскільки в нас маскарпоне коштує ну точно, як крило від збитого літака, lol то цей рецепт дуже доречний, в усякому випадку, вийде явно дешевше...Даю собі слово обов"язково зробити...ось як піст закінчиться...(зловите мене на слові!) lol

Маскарпоне в домашніх умовах


Вершки домашні ( можна й магазинні, але щоб жирність була не менше 20 відсотків) - 1літр
Сік лимона 3ст.л.
Вихід - автор брала 400гр вершків, то в неї вийшло 150 гр маскарпоне.

Вершки нагріти до 80 градусів, додати сік лимона, ретельно перемішати, нагріти хвилин 10, не доводячи до кипіння. Потім відкинути на лляну серветку і залишити на ніч у висячому вигляді. Зайва рідина стече і ми отримаємо густий чудовий аналог сиру маскарпоне.
Рецепт знайдений на сайті "Поварьонок"

Додам ще, що сир маскарпоне - це м"який вершковий сир з молока корів чи буйволиць, типовий приклад сироваріння передмість Мілану. Італійська, значить, кухня. Го товий сир мусить мати не менше 50% жирності, так що дуууже калорійно.... lol Але й смачно, напевно, дуже...
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
6 березня 2010 11:32
Повідомлення #286


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Раз уже пішла, як кажуть, така тема, то викладу й рецепт того печива, яке йде на тірамісу...в усякому разі, одне із видів такого печива, хоча його з успіхом можна замінити звичайним бісквітом...

Печиво "Савоярді"


Рецепт розрахований на 40 штук.
4 яйця, білки відділити від жовтків
135 гр цукру
чуть солі
120 гр муки для тортів( та, що має від 7 до 9 % білків, хлібна мука має більше клейковини, 12-14%)
75 гр картопляного крохмалю
цукрова пудра для посипання

Отже, прогріти духовку до температури 190 гр. На папері для випічки накреслити смуги шириною 7-8 см. Тісто викладати на чистий бік. Муку просіяти з крохмалем.Білки збити з сіллю в міцну піну, поступово добавити половину цукру, збити до стану "твердих піків". Окремо збити жовтки із залишком цукру, 5 хв. Додати третину білків до жовтків і акуратно перемішати, потім додати решту, теж акуратно перемішати методом "складання". Просіяти муку до яєчної маси по частинах, теж акуратно перемішати. Перкласти в кондитерський мішок або в пакет з відрізаним кутиком і видавити печеньки розміром 8 на 2 см. Залишити печиво на 3-5 хв потім посипати цукровою пудрою.
Випікати біля 12 хв. Дати остигнути на декові 5 хв, потім перекласти на решітку. Виходять повітряні легесенькі бісквітні печенька. Якщо вони для тірамісу - то дати підсохнути, не накриваючи.

Рецепт від Айн з її блогу .
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
6 березня 2010 16:19
Повідомлення #287


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Продовжую тему пісної випічки..Хоча за смаком і не скажеш, що це печиво пісне...Була відкрита банка домашнього, рідненького, густого томатного соку...народилось таке печиво.До речі, смаку й запаху томатного соку абсолютно не відчувається...ніхто з тих, що куштував - не здогадався з чого печиво.

Печиво на томатному соці

1 ст. томатного соку
1ст олії
1ст. цукру(можна менше, бо було аж занадто солодко)
муки стільки, щоб замісилось м"яке тісто, яке можна розкачати в корж.
1 пачка розрихлювача Др.Откер.
соди на кінчику ножа.




А це варіант солоного печива для чоловіка до пива..сказав, що нагадує снеки.

Томатно-сирне печиво до пива


1 ст томатного соку
100гр сиру твердого
0,5 ч.л. солі
1ч.л. цукру
3ст.л. рослинної олії
1,5 ч.л. розрихлювача
приблизно 2 ст. муки
перець
паприка
часнична сіль або часник сушений
Сир натерти ,додати складники, замісити тісто, розкачати тоненько, нарізати як завгодно...посипати можна кунжутом, чи чим хочете, в мене - крупною сіллю.
Напередодні жіночого свята хочу сказати - побалуйте своїх чоловіків! Вони істоти ніжні й вразливі! lol І безперечно будуть вам вдячні! smile



Перейти на початок сторінки
gutka
6 березня 2010 16:58
Повідомлення #288


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Коко Шанель,
яка краса tongue
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
6 березня 2010 17:23
Повідомлення #289


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Коко Шанель,
Яке розмаїття!!!!!!!І де ж ти то все знаходиш? smile
Перейти на початок сторінки
marinka
6 березня 2010 18:42
Повідомлення #290


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Класне печиво до пива, беру на замітку!!! winked
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 13:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100