Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
sunnygirl
7 лютого 2010 19:37
Повідомлення #161


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Кексик чудовий
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
7 лютого 2010 22:04
Повідомлення #162


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Славочка
Ну а кекс пухкенький теж смаколик, певно до неділі голосування не доживе.


Ох...як у воду, ти, Славочко..дивилася.... lol Почесний у нього був кінець... lol

Маруся
О!! То якраз на мою челядь.
- бува, й у мене так тарілки облизують...особливо, малий....б"ю рушником за таке lol


уляночка
Маю лишню сметану - от і до кексу використаю smile

та ото ж і я так.... іпродукти не перводяться, і кекс на столі... smile
sunnygirl
Іванка
Natalyadiva
Дякую, що забігаєте до мене! Приходьте ще!
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
8 лютого 2010 10:53
Повідомлення #163


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
І знову чергова спроба знайти гідне застосування яблукам, яких вродила тьма у нас на дачі минулого року, і які конче треба утилізувати, бо ніяк не хотять лежати, псуються....певно, наш балконний температурний режим не підходить... :smile: Це улюблений пиріг мої дітей, характерна його особливість - баааагато яблук і маааало тіста... :smile:

Закритий яблучний пиріг " Улюблений"




Надзвичайно простий і без жодних наворотів....Але ж, як відомо - все що просто - то геніально! ( від скромності точно не загину :lol: )

Маргарину 100гр
вершкове масло 100гр
сметани 1 ст.
соди - третина чайної ложки ( не гашу, бо ж сметана)
муки стільки, щоб було дуже м"яке тісто ( неодмінно м"яке)

Холодний маргарин і масло натираємо на тертку, додаємо холодну сметану й соду, замішуємо м"яке тісто, поступово додаючи муку. Пробувала замішувати з розм"якшеним маргарином - не таке виходить тісто. Напевно, можна й так : спочатку перетерти з мукою жир, а потім на сметані замісити тісто. Ділимо тісто на дві частини, розкачуємо корж, досить тонкий(!) в усякому разі, в мене люблять саме так... На нього почищені від шкірки яблука, нарізані тонкими пластинками ( багато!) в кілька шарів, вони потім дуже потахнуть. Посипаємо щедро цукром, бо ж тісто не солодке, і корицею... Розкачуємо другу частину і накриваємо яблука, я намагаюсь підіткнути краї під нижнє тісто...але можна і просто заліпити, тісто м"яке, тому це дуже просто зробити. Все! Мінімум зусиль... :smile: І хвилин на 20 в гарячу духовку (200гр.) Ага! ше поколоти виделкою верхнє тісто... Дати охолонути, тоді він буде добре різатись....З пирога в процесі випічки буде витікати солодкий сироп..це нормально, зате яка смачна ота нижня карамельна шкірка!! :smile:

Ось ближче:



Мої коментарі : дуже вдале поєднання яблук із корицею...Хоча в інших варіантах в мене її не дуже поважають... :smile:

Повідомлення відредагував Натонька - 1 жовтня 2013 10:20
Перейти на початок сторінки
marinka
8 лютого 2010 11:02
Повідомлення #164


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Пиріг мені до смаку! Апетитно виглядає!

Перейти на початок сторінки
idianka
8 лютого 2010 12:09
Повідомлення #165


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Коко Шанель,
"Яблучний пиріг"--ото вже смакота!Аж слинка котиться від побаченого. tongue

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 лютого 2010 14:18
Повідомлення #166


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
От дуже люблю такі рецепти! Дійсно, все геніальне --просте. Тісто дуже ніжне. Я теж пробувала розм"якшений маргарин--не те, тому що при перетиранні з борошном утворюється мікро-слойка, якщо ж все це розтопити, то тісто забите.
Дякую за рецепт.
Перейти на початок сторінки
черепашка
8 лютого 2010 14:21
Повідомлення #167


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Коко Шанель, дякую за такий простий і хороший рецепт яблучного пирога!
Перейти на початок сторінки
gutka
8 лютого 2010 15:20
Повідомлення #168


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Коко Шанель,
пиріг з яблуками та корицею - це смак дитинства, моя мама пекла шось схоже, але твій рецепт мушу випробувати, все йду на кухню пекти bully
Перейти на початок сторінки
Маруся
8 лютого 2010 17:15
Повідомлення #169


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Коко Шанель
Закритий яблучний пиріг " Улюблений"




Я зробила подібний але відкритий але думаю, що закритий буде кращий.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
8 лютого 2010 20:21
Повідомлення #170


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
marinka - картинки в тебе - супер! І головне - завжди по темі! smile

Славочка От люблю науковий підхід на кухні! smile Це говорить про що? Правильно, про аналітичний склад твого розуму, Славочко! smile

черепашка І тобі дякую, забігай ще до мене в гості! winked

gutka- у мене цей пиріг дуже швидко зникає, тонкий.... lol до ранку, зазвичай, не доживає ні шматочка... smile

Маруся Дякую, Марусечко!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 22:14

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 87
Гостей: 70
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100