Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
Volo-shka
7 квітня 2010 15:06
Повідомлення #501


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Славочко, зайшла на аромати від твоєї випічки. smile
Зі святом Тебе.
Пасочки такі чудові, святкові.
Торба з грошима - сссуууппперррр, наче справжня.
А скільки ж це треба було отой салат перекладати щоб він так святково виглядав. Взяла на замітку.
Пляцок до Великодня сподобався - там лілії такі гарні - ото вже майстриня на всі руки!! А що смачний знаю, бо пекла такий, моїм сподобався.
А неаполітанськими слойками нагнала таааааакого апетиту - ну дуже вже я їх люблю smile
Перейти на початок сторінки
Іванка
7 квітня 2010 17:34
Повідомлення #502


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Христос Воскрес ! Славочко, дуже гарно і смачно у Вас на кухні
дякую за гарні рецепти
Перейти на початок сторінки
Славочка
7 квітня 2010 17:41
Повідомлення #503


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Воістину Воскрес! Сашо, Іванко, і Вас вітаю зі святом.
Рада, що сподобалось щось з моїх експериментів на кухні. Надихає далі проводити випробування. Скоро буде новий рецепт bully
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
7 квітня 2010 20:08
Повідомлення #504


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Славочко! Приєднуюсь до всіх дифірамбів, що казали дівчата, цілком згодна із ними, ти гарна господинька! Торт - торба вразив - ідеальна робота!!! І пляцок гарнезний , (мене вже на пляцок не вистачило, хоча й обіцяла у меню... lol )
Перейти на початок сторінки
muroslava07
7 квітня 2010 20:55
Повідомлення #505


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Славочка, ти молодець! Все смачнючо виглядає. А на рахунок італійської паски скажу: вона не черствіє і через рік. Незнаю чого вони там додають, але це провірено. Ми колись її дуже полюбляли і їли її багато, але переконались, що якщо спечеш сама, то це смачніше і головне КОРИСНІШЕ.
Перейти на початок сторінки
Славочка
7 квітня 2010 22:20
Повідомлення #506


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталю, дякую, я щойно твої смаколики із захопленням розглядала.
Мирославо, мені цікаво про цю паску, як печеться, які складники. Про те, що не черствіє, то не обов'язково на хімії. Печуть же ці кекси, що готові до споживання через місяць (тут, наприклад http://chadeyka.livejournal.com/154599.html) Ага, кажеш через рік wassat тоді точно щось не те...
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 квітня 2010 00:17
Повідомлення #507


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Я тут щось таке напекла. Про результат скажу в п'ятницю. Тортик на основі пирога на самих білках. Називається "Пиріг ангела" або Срібний чи Губчастий пиріг, популярний в Америці. Ось тут його історія і класичний рецепт http://rest.oboz.ua/interview/2528.htm

Пиріг ангела



Інгредієнти:
1,5 склянки білків (приблизно від 10-12 яєць), кімнатної температури
1,5 склянки цукру (чим дрібніше цукор, тем краще. Я змолола блендером)
1 склянка просіяного борошна вищого сорту
1 ч.л. винного каменю(лимонної кислоти)
1/4 ч.л. солі
2 ч.л. екстракту ванілі
0,5 ч.л. екстракту мигдалю( в мене не було)
Я додала 2 ч.л. порошку до печива

Приготування: (в моєму виконанні)
Відокремте білки від жовтків. Температура білків для збивания повинна бути теплою. Тому накрийте мисочку з білками кришкою й залиште при кімнатній температурі на кілька годин, за цей час білки повинні зігрітися.

Білки, зігріті до кімнатної температури, збивайте за допомогою міксера у великій ємності до пінистого стану, додавши в них лимонну кислоту і сіль. Збивайте на середній швидкості, поки лимонна кислота повністю не розчиниться, потім починайте поступово додавати цукор, кладучи по 2-3ст. ложки одночасно й щораз збиваючи білки до повного розчинення чергової порції цукру. Коли білки перетворяться в піну з м'якими піками, додайте ваніль і мигдаль, збивайте буквально кілька секунд, цього досить для розчинення екстрактів.

Тепер візьміть борошно, просіяне з порошком до печива, і почніть додавати в білкову масу невеликими порціями ( у вас вийде приблизно 6-8 порцій), щораз акуратно, не кваплячись, плавними рухами з'єднуючи борошно з білками.

Форму я все-таки змазала і застелила папером. Випікайте 50 хвилин у попередньо розігрітій до 190С духовці. (залежить выд духовки). Готовність пирога можна визначити легким натисканням пальця – добре пропечений пиріг пружинить, а слід від вм'ятини майже відразу ж зникає.

Вийміть пиріг з духовки й залиште його при кімнатній температурі до повного остигання. Пиріг взагалі легко вийнявся з форми.
Звичайно Пиріг Ангела змазується білим кремом.

Я зробила білково-заварний з 6 білків.
Пиріг розрізала на 2 коржі, змастила тонко абрикосовим варенням, тоді перемастила кремом, прикрасила білим шоколадом. Квіти з мастики покладу завтра, тоді покажу все вкупі. Страшно переживаю, чи буде смачно.Сам пиріг мені сподобався. Пористий, легкий.Але чи пасує до нього цей крем?

Повідомлення відредагував Славочка - 8 квітня 2010 01:20
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 квітня 2010 02:02
Повідомлення #508


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
Але чи пасує до нього цей крем?

Можливо, крем трошки буде заприторний (в неділю бігом збивала його на прикрасу до торта - такий солодкий, що ой-ой-ой! - хоча в корзинках я його обожнюю), головне - щоб сподобалося тим, хто його спробує. А ще якщо запариш мате... або щось подібне смачнюще.
А сам пляцок так гарно спікся winked ! - ляпота!
Славочко! Дякую за гарну зсилку на Чадейку - знайшла там дещо цікаве smile .
Розмова про італійські пасочки нагадали мені про чеську солодку випічку на Різдво - колись зазвичай пекли до 20 видів солодкого печива - в одних рецептах тісто (наприклад, на медівник) замішували більше тижня, в інших - саме печиво відходило до 2 тижнів (одночасно спекти то все неможливо, а так - все по-трошку і встигається smile )...

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 8 квітня 2010 03:19
Перейти на початок сторінки
Маруся
8 квітня 2010 05:11
Повідомлення #509


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Славочка
Срібний чи Губчастий пиріг, популярний в Америці.


Ага... в нас його продають в кожному супермаркеті. Це такий бисквіт випечений в кексовій формі з діркою в середині. Дуже раджу з нього зробити парфе. Наразі ще не літо але якщо на неділю сестрі забацаю то покажу. Смачне воно!

Славочко, твій ангельський тортик чудний. laughing

Цитата: Славочка
Але чи пасує до нього цей крем?


Буде пасувати, хоча оптимальний варіант це вершковий крем - збиті вершки або масло з пудингом. Сам корж дуже ніжний і крем хоче такий самий. А і ще він любить дуже багато фруктів - трускавок, першиків, чорниць, суниць. Ото до нього пасує і буде не торт а казка.

Цитата: Славочка
Печуть же ці кекси, що готові до споживання через місяць


бо там алкоголю багато. А я ті фруктові кекси не люблю. Волію наш цвібак.

Повідомлення відредагував Маруся - 8 квітня 2010 06:53
Перейти на початок сторінки
Маруся
8 квітня 2010 05:22
Повідомлення #510


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Славочка
Хочу показати яку паску подарували моїй мамі. Крім того, що італійська, і дуже смачна, більше нічого не знаю.

То називається Коломба, що в перекладі ознає голуб - випікається якраз на Паску і має бути у вигляді голуба і без родзинок. А он Панетоне то більше на Різдво і воно таке як наша пасочка. Коломба посипається горіхами і в середни часами калудуть крем але то рідко. Я дивилась на то в магазині і думала вислати з подаруночком своїм а потім подумала, та ну.. хто мене зрозуміє як я таке пошлю.

Цитата: Славочка
а італійська ще жовтіша.


так бо до тіста додали шафран для кольору і барвник яєчний.
Я коли підробляла в пекарні ми до всіх бабок такий лили, хоча я була проти але господар казав давати.

Повідомлення відредагував Маруся - 8 квітня 2010 06:40
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 15:11

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 55
Гостей: 50
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100