Картопля тушена з реберцями і баклажанамиЛюблю ставу "2 в одному".
Готувати за принципом приготування чанахів.
В каструлю з товстим дном налити трохи олії, розігріти. Покласти телячі реберця і швидко обсмажити, щоб м"ясо побіліло і пустило сік. Додати ще цибулину,порізану півкільцями і пів тертої моркви. ще потушити. Залити води, щоб вкрила м"ясо і варити до напівготовності м"яса. Тоді покласти картоплю кубиками і консервовані баклажани, води кип"яченої долити, щоб вкрила картоплю і варити до готовності картоплі. Посолити, поперчити, додати спеції(лавровий лист, перець горошком, прованські трави). Вкінці додати 1 склянку сметани, вичавлений зубець часнику і зелень.