-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Підкажіть, будь-ласка, якщо хтось знає, що робити, коли орхідея пустила повітряні корінці? Я її купила два роки назад, вже два рази цвіла і знову пустила два цвітоноси, але чомусь з'явилось багато коренів на самому стеблі.
але чомусь з'явилось багато коренів на самому стеблі.
моде -це не корині,а стебло впустило нові відростки.В мене так влітку було!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Прошу поради у наших господиньок. Купила тиждень тому орхідею в цвітінні. Привезла додому, танцюю біля неї на задніх лапках))), а вона скидає бутончики. Не стала її пересаджувати, бо, кажуть, не можна рухати під час цвітіння. Оприскую листочки теплою водою, поливаю раз в тиждень. От не знаю, чи дати їй підкормку (купила спеціальну для орхідей). Порадьте, що мені робити, щоб та орхідея в мене прижилась. Наперед дякую!!!
Я свою орхідею купила теж в цвіті. Ризикнула - пересадила, ніяких змін не відбулось. А підживку літом регулярно вносила, але, мені здається, від цього листя збуяло, зараз не підживлюю.
oksenya75, Оксан, у мене таке також було, поки не знайшла для неї підходяще місце)) Носилась по всій квартирі))) Тепер у мене на тому вікні всі орхідеї стоять)))) А на других місцях, що цвісти не хотять, що квіти скидають, та й хворіють як скажені(((
Lusuchka, скоріш за все то таки нові пагони)) У мене на білій уже 4 пагони у цьому році. На Новий рік напевне цвісти почне))) Так і лиши) Може направ у потрібну тобі стороні, підв"язавши, чи драбинку постав)))
але чомусь з'явилось багато коренів на самому стеблі.
в мене так на стеблі появлялись нові щіпки.я їх акуратно відламала і посадила в новий вазон,таким чином маю ще 2 нових орхідеї і вони вже починають цвісти.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!