Ластівко а стебло на якому ростуть квіти ви відрізали?Нам порекомендували відрізати,то ми чекали потім 3 роки щоб той стебель відріс заново
я його вже купила з відрізаними і зісохлими, але певно не в тому причина. Я в своєму першому вазонкові відрізала, не знала, і воно за три місяці відпочило і випустило нове стебло
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
мої прихильники або одружені давно, або сліпі))))) хотіла ще повидєлувацця тут, наганяючи туману. але дуже тебе люблю, щоб дурити)))Дитина мені подарувала
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
хочу похвастатись своїми квіточками 1. сніжно біла з великими квітами називається Сашик
2. лимонного кольору називається Оксанка
3. фіолетова дрібненькі квіти називається "Двоє"
4. біла з фіолетовими серединками і двома квітуючими стеблами - Наталочка
5. новенька рослинка рідкісного цеглового кольору називається Сяник
6 і ще одна є рослинка, що називається "незнатищо", бо вже майже рік сидить і не хоче цвісти
а поназивала їх іменами тих, хто дарував. Я лише "незнатишо" купила :)
А ще мене навчили як підливати. Раніше я просто робила їм тепле купання: підставляла під теплу воду і все, а зараз мені порадили ставити горщик у воду, так щоб через край не хлюпало і на 20 хв...
[quote=Ластівка]А ще мене навчили як підливати. Раніше я просто робила їм тепле купання: підставляла під теплу воду і все, а зараз мені порадили ставити горщик у воду, так щоб через край не хлюпало і на 20 хв...
Коли я купляла орхідею мені також казали раз в тиждень це так приблизно ставити у воду.І в мене орхідея відцвіла і почала пропадати!!! Все пробувала,щоб врятувати.Читала і шукала багато інформації!Але коли почала робити теплий душ,тільки тоді десь за місяць два моя орхідея почала відживати і зараз впустила багато нових коренів.Не можу дочекатись ,щоб вона знову цвіла!!!!!!!!!!!
У вас такі чарівні орхідеї!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!