Мій чоловік купляв у Новій лінії там просто завезли їх хмару перед Валентином. У Львові ще дуже класні магазини на Шуварі були, за рядами з овочами! Там можна було оптом і в роздріб купити чи живі квіти /там в 3 приміщеннях їх море/ чи вазони, прикраси до букетів, насіння, то місце у Львові де я завжди усе купляла і там було дешевше
Минулого року донька відпочивала в Тайланді, де дуже люблять орхідеї:вони там ростуть скрізь,навіть на панелях керування в автобусах водії мають невеличкий горщик з орхідеєю:
теж буду хвастатись. ось таке мені подарували вчора...просто так...приємно коли на свята дарують, але удвічі приємніше коли просто так...значить ти щось вартуєш у когось..
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка яка краса!Я просто вражена.бо дуже люблю коли дарують квіти,а тим більше просто так.Мені здається що це великий жест від людини з великою душею,та серцем.Адже тепер так важко зустріти людину щиру та безкорисливу.Я дуже за вас рада
маю вже три квітуючі орхідейки і одну купила восени на розпродажі за 50%. Рослинка жива, здорова, пускає листочки, а от цвісти - сидить як пень..скільки не заглядаю, скільки не купую-підживлюю - хоть би шо...я вже казала до неї, що не буде цвісти - пошурує на мороз...хоч би що...щоб то воно було таке?
цю на д.н. принесли
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, вітаю з гарним подарунком, приємно... а я просила свого щоб подарував мені орхідею, а йому такі не сподобались... от і подарував знову зелений вазон...
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
люблю квітуючі вазонки, бо просто кайфую в очікуванні бутончика, квіточки...Хоча, правду сказати, ставити їх в мене нема де..скорше б вже літо, то всі підуть на балкон