Сьогодні чоловік прикупив в Епіцентрі за !!! 97 грн. В нас такі від 140 до 180 в квіткових
Я теж все лакомлюсь на ті орхідейки. Дуже гарні. Якраз вчора були в Епіцентрі, і хочу сказати, що в нашому Епіцентрі орхідеї так починаючи від 125 грн і вище. За 97 продають ті, що відцвіли. Ось так -мережа.
Ходила в Епіцентр, нема знижок ніяких. Казали, що будуть як квіти відцвітуть...але я такого вже не хочу, бо одного разу купила, цілий рік пеньком сидить і так і називається"чортвітьшо". Навіть поняття не маю, що купила
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Хочу похвастатись, у мене нова рослинка, називається "Доця", бо доця мені подарувала.
цвіте зараз мало, бо ж відходять від стресу падіння і пересадки, виглядають вони так
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
і моя красуня густо зацвіла!!!!!!!!!!!!! А врятував нас теплий душ!!!))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
uliana_y, ого скільки квіток, вона який раз вже цвіте у тебе?
Ластівка, дуже гарна Доця, а при близькому роздивлянні , я знайшла обрізок другої стрілочки , тому видно і по 97 ( гарно замасковані) були мої.Але нічого, виростуть нові! Буду чекати, щоб такі як в uliana y!
Я сама не люблю квітучих вазонів,але ото чудо природи не любити не можливо!!!! То така красота!!! Нею милуватися ніколи не набридне....Завжди дуже її хотіла,але піти і купити собі її так недешево трохи жаба давила А подарувати,щось так ніхто і недодумався Але тепер і я крута!! Появилася і в мене та красуня!!!! Правда не дуже велика,але радує те,що тільки починає розквітати!
От така вона в мене!!!
Я задоволена,як слон!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тк ще й дісталася мені просто за смішною ціною Подруга з Польщі привезла за 60!!!!! грн. Я ще зробила замовлення!!!!
Тільки ото я тепер так над нею трясуся,боюсь,щоб не пропала...І маю до вас наступне питання)) Кімната в мене на сонячній стороні.Сонце практично цілий день в хаті,тому на підвіконник не поставлю...Того я її вліпила на поличці біля комоду і шафи....Як думаєте,буде достатньо їй того світла?????
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
ого скільки квіток, вона який раз вже цвіте у тебе?
другий раз!!!!))Я сама здивована)),приэмно) купили 2 роки тому то на ный було 5-7 квіток))попередній пагін зісох.Я його зрізіла.потім почала поливати гарячим душем і за 2чи 3 місяці почав рости новий!!І я не знала ,що його треба формувати((Трохи кривенька!!Але всерівно красуня!!Моя орхідея!!)))))Цвіте від середини липня і до сьогодні є ще квітки!)))))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Христя, я свої орхідеї літом тримаю на підставці,а вже зараз сонце не таке палюче то я поставила на підвіконник.Цвітуть вони в мене майже весь рік,від лютого ще досі є квіточки.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!