не обов"язково в пластмасові,продаються спеціальні для орхідей скляні(різних кольорів),дуже гарно виглядають і не дорогі.середній коштує приблизно 30-40 грн.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
вона розова? якась мені цеглова виглядає. Те що маленька - не журись. вона тебе довго буде радувати. Але раз на два тижні давай підживку
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дівчатка, а душ лити по всій квітці (квітках і листочках) чи тільки по листочках?
Я ніколи не роблю душ листкам чи квітам, я роблю їм дощ лише в горщик. Листочки протираю окремо.
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
ann24, йо-ма-йо...вже нині попрусь в епіцентр. А там не убло рябеньких? хочу таких тигрових, рябеньких... А у мене зараз цвіте лише дві рослинки, всі інші видно після стресу від падіння і поломання образились і сидять пеньком, а мені душа крається...