я бризкаю на листочки доктор Фоллі, так само колись ще така ж підживка була, але зараз її немає чомусь. Ще добре Стимовіт, в Сільпо буває, а палички? не знаю...не пробувала ніколи
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
а мої майже всі почали цвісти, може штук п"ять ще відпочивають і три штуки вмерли, то такий жаль - не передати. підозрюю, що земля була погана, продають тепер всяке барахло(((. Хтось мене питав як їх розміщаю, то можна придивитись, що в ячейці ставлю по два вазонки і для страховки підв"язую дротиком до стояка
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
був він 6.60 коштує)) але я подумала що то щось дешеве і неефективне!Був спрей по 64грн трохи задорого мені!Була підживка на воду від 6.60грн до 50грн.То купила ці палички по 16грн 12 штук.Одну штуку пхаєш в субстракт і через 3 місяці процедуру попторити треба.Подивлюсь)))Як нє то куплю за 24грн польську рідину на воду розводити.просто не брала рідини бо поливаю душем тільки і не знала як то просто тою штукою полити))
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Привіт.Я на сайті новачок))) Тільки зареєструвалась))Почитала тут ваші поради за доглядом про орхідейки...вони у вас красуні.Я у цьому питані ще не дуже ,бо маю лише одну .Але дуже хочу ще декілька..)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!