Наташка-дуже цікава у вас квіточка,думаю та красу варто чекати 3 роки
Ластівко,а я думала,що то лишень мої "забастовщики" цвітуть на мій Д.Н. виявляється таких багато ви їх просіть,щоб всі зацвіли,мабуть вони таким чином дякують тим,хто їх доглядає
--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
а ще мені діти подарували дві низькорослі орхідейки. одна дістала назву Ялинка, а інша - Бонсай. Я сама їм назви придумую))) дуже сумно, але одна орхідея пішла спати(((( це перша, що загинула
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
красота яка. я теж на цимбідіум поглядаю, саме на такий кущистий, але стримує те, що хата малувата. а ще донька грозиться Ванду подарувати, а їй лише оприскування потрібне. щось таке:
де я його пирскати буду? по стінам чи по чому? та й дорога вона, жаль грошей як не дай Бог того...
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Svitlana_SV, яка краса!!!А мої всі якраз мають зацвісти чекаю!!Не дочекаюсь!!!!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Дівчата хто знає ))Купила сьогодні для орхідей підживу у вигляді паличок,польського виробника!Хтось ними користувався???І взагалі якими користуєтесь???
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!