в мене так було минулого року,але половину все таки зацвіли,половину скинула,але я її була переставила на інше вікно.Думаю то зима і поставила блище до сонечка.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
дівчата,в когось таке було:купив мені чоловік на день ангела темно вишневу орхідею,вона відцвіла,пустила нові листочки і зацвіла вдруге -світло рожевим кольором,і залаз 3раз цвіте знову світлим. Підозрюю що її чимось зафарбували воду як ото фарбують троянди. Та я не жалію,головне що цвіте,але якось обідно чи що
--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Я, Улянко, таке саме зробила. Думала , що їй на вікні буде захолодно і переставила на комод. А потім вона мені ще й впала ... Але так шкода, бо випустила 3 гілочки і всі з бутонами !!!
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Підозрюю що її чимось зафарбували воду як ото фарбують троянди.
У мене теж так ,були темні перші квіти...,а друге цвітіння чомусь на два тони світліше...А про голубі чи то сині орхідеї знаю точно -фарбовані ,друге цвітіння у них біле.
а що скажете про лимонну жовту чи то така світло салатова,замовила на 8 березня,може не варто?
звичайно, що варто. варто замовляти геть усі, поки вистачить грошей ось мої жовті:
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого