у мене з"явились нові мешканки: міні-орхідея і біла, ну перед тим ще парочка-третя для порівняння: порахувала усі - 27 штук з них цвіте лише шість (здається), що робити з 20 - поняття не маю. Чогось сидять капустами і ніякий шок їх не бере
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
я тепер модна, маю два стояка ну і в одну ячейку умудряюсь тикнути два вазонки)))сфоткаю якось, бо нині вже пізно, але наостанок покажу одну з останніх, що дужжже вже мені подобається
ви мені краще скажіть як заставити цвісти оті решту 21 штуку? оце проблєма
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівочко, підкажіть, будь-ласка, як називається цей різновид орхідеї. Мені теж таку подарували і хочеться знайти про неї більше інформації
не побачила, щось посилання зле написали
Наташка, яка ж красунька. Це, якщо не помиляюсь - Венерин черевичок. А як часто вона цвіте? ти пересаджувала її якось?. а ще усі мої орхи, ті що сиділи пеньком, вирішили на мій день народження потішити квітами. Усі оті 21 одна що не цвіли - дружно повипускали пагони. Тому чекаю на квіточки
Ластівочка, так, це орхідея з сорту "черевиків". Але цвітінням вона мене не любить балувати . Років 3 чи 4 сиділа, мовчала . Я її пересадила в субстрат для орхідей , підживляла. В неї така особливість, що після цвітіння рослина відмирає, а після себе лишає діток. Так що цвітуть тепер дочки моєї подареної красуні !