Цитата: Ластівка можна було і в скляні можна було...в мене були в скляних поки не почали підгнивати.в скляних немає дирок( зробити не реально,я пробувала) і тому гниє коріння
я десь радила садити у скляні? не може такого бути! або настойки кокосової перепробувала або шо....я взагалі не люблю скляних, не сприймаю, а от у глиняні садила і нормально ростуть
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
ні,то я так садила бо скляні гарні,різнокольорові))
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Ось нарешті і наша квіточка потішила. Вона у нас рік, коли купували, мала дві гілочки, потім чрмусь довго "капризувала", а тепер ось така. Щотижня влаштовую їй теплий душ.
svetochka, ще"м такого не виділа і заздрю по-доброму. А що то одна гілочка перев"язана чи шо? Там п"ять гілочок? То було дві, а потім виросло ще три? Що робили чи чим поливали?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Відповідаю за порядком. Гілочка не первязана, а підвязана , бо оці скріпки для орхідей не допомагають - важкі суцвіття. Гілочка нова виросла лдна, а ті дві навипускали багато бічних пагонів. Коли перші квіти торік відцвіли, я не зрізала гілок, і на них зявилися нові бруньки. Поливаю інколи добривом "florovit" для орхідей, щотижня мию під теплим душем - я десь читала, що це нагадує орхідеям тропічні зливи і наближає до природних умов. Після душу треба злити воду із підвазонника і промокнути розетку між листочками від води, бо може загнитися. Також не можна ставити на підвіконня, де дуже пече сонце. Я трохи прогавила, і моя має опік на листочку (його видно над словом "цитата"). Ну ось, ніби все.
Ой не можу дивитися спокійно я на ці орхідеї)))))) В мене їх сім.Похвастаюсь як зацвіли. Ця зацвіла на пів вікна, не може стояти перекидається. Ось цю ледь виходила від гниття. Із старого пагінчика випустила два нових. А ця вже більш як пів року цвіте, почали опадати старі квіточки то розцвіли но новомі пагоні.
ось моя нова мешканка, але купувати не радила б - примхлива дуже
Сьогодні придбала собі ще одну орхідею,побачила і не могла не купити
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!