Тим, хто закохався у цю шикарну квітку рекомендую дуже класний сайт, там багато порад і фото Мир орхидей А тепер хвастаюсь своїми новими мешканками: 1.Буде називатись "Господинька" подаруночок від моїх подружок-відчайдушних домогосподарок Соні, Уті, Наталі і Нетіка. Не дивлячись, що було холодно, курило снігом, але квіточка жива. Такої в мене не було.
а ще там була така класна причепурена ластівка, ну така, з міліровкою чи як воно називається?
2. Друга буде називатись "Робоча" - колеги по роботі подарували зеленкувату якусь, чи скоріше лимонну з жовтими серединками. вона мені на нарциза схожа
але цю в магазині нещадно заливали і треба її лікувати. Хоча на цій другій помітила дивні такі два листочка. Можливо це і буде щепочка? Побачимо, принаймі такого в мене не було ще жодного разу
ось такі красуньки:
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, дуже красиві квіти, скільки Ви вже їх маєте?кажуть що орхідея живе тільки в домі з позитивною енергетикою, , значить ви дуже добра і позитивна і легка на підйом людина, сили і здоров*я Вам і вашим співмешканкам орхідейкам
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
дякую Натусю, маю їх 13 штук. Але не встигла відправити на форум фото квіточок, як моїх 9, 5 кг пуху скинула орхідейку з кухонної шафки. я поставила туди ті, що відпочивають, бо нема де подітись з ними...як та кітка туди вилізла? чого? певно колядники її злякали, але вона у нас не лазить по столам...куроче квіточка вивались з горщика, листочки поламались і я мало не плачу...тепер вона буде довго відходити від стресу: пересадження, пошкодження листків, зміна місця...я в шоці...
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, Мусите обов*язково виставити свою колекцію в повному складі(бажано під час цвітіння), це не в кожному квітковому магазині стільки їх є!!!!!!!, і щось ми всі скучила за ти біленьким пухом, покажіть коли !
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Господині, ніхто такого не робив з своїми орхідеями, бо мені чомусь страшно експерементувати?
я так робила і ось результат так що не бійся,сміливо відламуй ті корінці але важай коли будеш садити щоб їх не пошкодити.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
А це мої орхідейки:[attachment=3375 9].Є ще одна біла,пізніше покажу фото,бо у фотоапараті сіли батарейки,а також є ще дві "молоденькі" з пупчиками.Стоять вони в мене на підвіконнику,але там не має прямого сонячного світла,а в горщиках не грунт а якісь такі як кусочки деревинок(потім теж покажу фото)і вазон весь час цвіте.
--------------------
Кохання. Сміх. Життя. Без перших двох третє не існує.
Karolina, maryana, дуже гарні квіти, а я боюся собі таку красу купляти, ану недай Боже несприйме місця чи хати, кажуть що вони трошка вибагливі, хто займається орхідеями проясніть будь-ласка
--------------------
Можливо це і буде щепочка? Побачимо, принаймі такого в мене не було ще жодного разу
ваші орхідейки безподобні!!! а я хочу придбати але шось маю ляк то тої справи, бо незнаю чи вистачить часу доглядати за нею. а такі листочки я десь читала шо можна відрощувати самому, там жіночка показувала фото як їх розмножує. вона брала оцей бучок шо вже відцвив і там де так ніби згин(там де у вас листочок проростає) абгортала мохом дуже вологим і замотувала в кульок і час від часу доливала водички шоб було достатньо вологи і через деякий час виростали щепочки, тоді вона акуратно їх відламувала і садила окремо. незнаю чи зрозуміло пояснила але якось так.