--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Karolina, якщо мене довго не буде на форумі, то значить мене задавила жаба, вде тепер спання не буду мати. Але ж і гарна,тьфу-тьфу(монітор протерла). Напевно має чотири гілочки і вартує десь так гривень350-400
а правду кажуть, що за орхідеями тяжко доглядати якщо малі діти їх трогають?????????????
так а навіщо малим дітям давати то до рук? є речі, яких треба вчити змалечку. Ви ж не знімаєте люстру з стелі, щоб дати дитині
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
якщо мене довго не буде на форумі, то значить мене задавила жаба, вде тепер спання не буду мати. Але ж і гарна,тьфу-тьфу(монітор протерла). Напевно має чотири гілочки і вартує десь так гривень350-400
,я вже десь писала що я на зиму свої орхідеї ставлю на підвіконня і тоді вони в мене так розвітають,навіть вже маю 2 щіпки,тільки з білої.як розцвіте я покажу.а коштувала вона не більше 150грн.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
я не можу на підвіконня, бо вікна ще дерев"яні, старі...була поставила два для експерименту, поморозила, то тепер реанімовую. а з тих що на фото вище показувала пупянки є, мо зроблять подарунок на д.н і зацвітуть?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Правда, діти сестри добралися і зламали - 4 квітки, так шкода, але є пупенки, можливо розпустяться. Моя біла орхідея пустила аж два пагони, але не розцвіла - пупенки сохнуть, вже і на підвіконня поставила, не допомогло, я думаю, що через те, що в кімнаті сухе повітря...