Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини-1, Готувати з душею, їсти з задоволенням.
Славочка
20 квітня 2010 22:29
Повідомлення #461


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Смаковита рибка в клярі. Я в гостях їла рибку в пухкому клярі, але не на пиві. Треба спробувати, як в тебе. Думаю, це щось дуже пухке-хрумке.
Перейти на початок сторінки
marynovychss
20 квітня 2010 22:33
Повідомлення #462


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Яка смакота. laughing

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
gutka
20 квітня 2010 22:37
Повідомлення #463


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Маруся
чи то я людської не пробувала?

я користуюсь ось цими
Перейти на початок сторінки
gutka
20 квітня 2010 22:38
Повідомлення #464


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Славочка
Думаю, це щось дуже пухке-хрумке.

неймовірно пухке, я сьогодні робила на мінеральній воді
Перейти на початок сторінки
Goldi
21 квітня 2010 13:46
Повідомлення #465


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 72
Реєстрація: 11.03.2010

ICQ:--

Бали: 145
Цитата: gutka
а мені вони щось не подобаються, чи то я людської не пробувала?

я колись також не любила,доки не спробувала настоящих приправ...у нас на базарі хлопці продають(не знаю точно якої саме національності,але не українці-то факт) ...приходиш до них і говориш до чого саме хочеш приправу,так вони так швиденько в пакетік накідають різних приправ-то запам"ятати складники -не реально...

Повідомлення відредагував Goldi - 21 квітня 2010 14:46
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
21 квітня 2010 21:53
Повідомлення #466


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Катю!Пишу до Тебе в темку,щоб від душі подякувати за прекрасні рецепти смачних і цікавих страв!Трішки відстала від новин!Тут стільки цікавого!!!
Нажаль,не все я встигла приготувати,але буде час-спробую!
Супчик з фрикадельками-це щось неймовірне!Дуже сподоюбалось всім ,а салатик можна щодня готувати!Ці страви стали і моїми улюбленими!
Смакота!!!!!! laughing laughing laughing
Перейти на початок сторінки
gutka
21 квітня 2010 22:35
Повідомлення #467


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Майя Шутенко,
щиро дякую, заходь в гості love
Перейти на початок сторінки
gutka
25 квітня 2010 20:39
Повідомлення #468


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Ікра з моркви




2-3 шт. цибулини
4-5 шт. моркви
3/4 скл. олії
3/4 скл. томатної пасти
2-3 лаврових листочки
2 зубчики часнику
сіль, чорний мелений перець

Цибулю подрібнити. В каструлю з товстим дном влити олію і підсмажити слегка цибулю. Томатну пасту розвести водою до густоти сметани і додати до цибулі, посолити, додати лавровий листочок накрити покришкою і тушити на маленькому вогні доти доки цибуля стане абсолютно м"якою.

Моркву натерти на грубій терці і підсмажити на пательні в невеликій кількості олії, поступово додаючи трошки води. Морква повина бути м"якою, посолити і з"єднати з цибулею, добре перемішати, протушити ще 5-8 хв., додати роздушений часник, мелений перець до смаку і накрити покришкою.

Смачного :)


Так само готую ікру з червоного буряка, тільки його потрібно попередньо зварити.

Повідомлення відредагував gutka - 25 квітня 2010 21:40
Перейти на початок сторінки
Славочка
25 квітня 2010 22:29
Повідомлення #469


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Якраз дуже вітамінно(каротину більше у притушеній моркві ). Супер-ікра!
Я щось подібне тушила влітку з перцем болгарським. Гарна закусочка.

Повідомлення відредагував Славочка - 25 квітня 2010 23:31
Перейти на початок сторінки
gutka
26 квітня 2010 08:25
Повідомлення #470


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Славочка
Гарна закусочка.

сьогодні вона, як на мене, ще смачніша
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 09:32

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 35
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100