Ікра з моркви
2-3 шт. цибулини
4-5 шт. моркви
3/4 скл. олії
3/4 скл. томатної пасти
2-3 лаврових листочки
2 зубчики часнику
сіль, чорний мелений перець
Цибулю подрібнити. В каструлю з товстим дном влити олію і підсмажити слегка цибулю. Томатну пасту розвести водою до густоти сметани і додати до цибулі, посолити, додати лавровий листочок накрити покришкою і тушити на маленькому вогні доти доки цибуля стане абсолютно м"якою.
Моркву натерти на грубій терці і підсмажити на пательні в невеликій кількості олії, поступово додаючи трошки води. Морква повина бути м"якою, посолити і з"єднати з цибулею, добре перемішати, протушити ще 5-8 хв., додати роздушений часник, мелений перець до смаку і накрити покришкою.
Смачного :)Так само готую ікру з червоного буряка, тільки його потрібно попередньо зварити.