сьогодні спекла сирник, ідею взяла у Любані (тут у неї симпатичні тістечка http://lubany-b.livejournal.com/75573.html#cutid1), але рецепт по ходу приготування змінила, розрізали його ще теплим, дуже вже ароматний та й високий
тісто
200 г вершкового масла (кімнатної температури)
1 ст. л. цукру (додала трошки більше, любимо солодке)
жовток (я дала 1 яйце)
270 гр. борошна (мені пішло більше борошна)
масло стерла у макітрі з цукром, додала яйце, потім борошно і далі на дошці домісила підсипаючи борошном (тісто дуже приємне, еластичне) покласти на 30 хв до холодильника
Яблучне пюре 170мл
я взяла приблизно 1 кг яблук потерла та притушила з цукром та корицею
Сиркова маса
у мене було десь грам 400-450 сиру
1 пачка пудингу сметанкового
3 яйця
3 ложки сметани
1/2 скл.цукру
все ретельно перемішала в комбайні
до форми викласти спочатку тісто, далі яблучне пюре, а зверху сиркову масу
випікати при температурі 180 30-40 хв. (має зверху підрум"янитись)
потім зверху викласти 3 білки збиті з 3 ст.л.цукру і зменшити темп. до 140 і випікати ще 30-40 хв. Залишити у духовці доки вихолоне.