Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Консервація, варення, компоти, огірки, помідори і т. д.
Pito4ka
2 вересня 2011 10:44
Повідомлення #241


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Ірка-Шкірка, буду дуже вдячна за рецепт!!! :m05108:

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
2 вересня 2011 11:02
Повідомлення #242


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Pito4ka
буду дуже вдячна за рецепт!!!


ось тут є рецепт перців з морквою і цибулею, але в маринаді
Перейти на початок сторінки
Джемма
15 вересня 2011 11:24
Повідомлення #243


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Доброгодня, любителі готувати смачненьке. Дуже прошу вас вказати в рецепті "Кабачки в аджиці" від Натоньки, скільки процентний оцет має бути, оскільки зараз на ринку є і 6% і 9%. Може підкажете і виробника, бо жінки на базарі казали, що часто пишуть 9%, а наявно значно менше, бо консервація зривається.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
15 вересня 2011 11:40
Повідомлення #244


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Джемма,
не можу сказати точно, цей рецепт я переписала вже навіть забула звідки :sad:

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Drinks
15 вересня 2011 14:17
Повідомлення #245


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Привіт, Джемма!
Дійсно і я цього літа, мала необережність купити оцет, який потрапив під руку (якийсь невідомий місцевий виробник) і обпеклась, закладаючи за рецептом 9% оцет, була дуже здивована, коли за кілька днів моя консервація помутніла і зірвало кришки. Лише згодом потрапила мені на очі стаття в газеті про фальсифіковані оцти, де фірми-одноденки роблять розведену мішанину з малою концентрацією кислоти. Тож який саме оцет треба взяти - вирішуй сама. Але користуйся відомим ім"ям солідного виробника. Кажуть на Волині є хороший виробник, забула марку. Про них я читала в інтернеті, на сайті споживчих експетриз. А щодо %, то в консервацію я зазвичай використовую 9% оцет.
Перейти на початок сторінки
gutka
15 вересня 2011 18:39
Повідомлення #246


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Натонька,
зверни увагу: сама спитала, сама відповіла(айпі однакові)
Перейти на початок сторінки
lana
15 вересня 2011 21:50
Повідомлення #247


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Капуста на борщ



Рецепт ТУТ
Перейти на початок сторінки
Олюся
16 вересня 2011 17:06
Повідомлення #248


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Цитата: Drinks
на Волині є хороший виробник, забула марку.

Можливо "Руна".

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
Tatiana
16 вересня 2011 22:23
Повідомлення #249


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
ЛЕЧО
1 кг помідорів перекрутити на м"ясорубці ( я збиваю у комбайні )
додати 0,5 стакани цукру, 0,5 стакани олії, 0,5 стакани оцту ( можна трохи менше: хто як любить), 1 стол. ложка солі.
Все ретельно перемішатиі поставити на вогонь, дати закіпіти. Коли закіпить, додати 2 кг перцю болгарського попередньо порізаного дольками на 4-6 частин. Варити 30 хвилин на повільному вогні. За 5 хвилин до кінця додати часник за смаком, який порізати пластинами.
Виходить приблизно 5-6 баночок 0,5 літрових.
Дуже смачне лечо. Готую вже давно. Навіть не пам"ятаю де взяла рецепт.
Перейти на початок сторінки
idianka
18 вересня 2011 19:28
Повідомлення #250


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259



--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 12:17

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100