Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Консервація, варення, компоти, огірки, помідори і т. д.
Яруська
18 листопада 2011 10:40
Повідомлення #271


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: natali
готувала вчора ту мариновану капусту з перцем

Наталю! На здоров'я! Дуже рада, що Тобі сподобалась!
А оцет дійсно - часто буває неякісним!
Перейти на початок сторінки
natali
18 листопада 2011 11:13
Повідомлення #272


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 23.12.2010

ICQ:--

Бали: 356
Яруська,
Я також думаю, що то причина в цьому, а який оцет Ви використовуєте?

--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Перейти на початок сторінки
gutka
18 листопада 2011 16:40
Повідомлення #273


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: natali
напевно оцет мала поганий

ні оцет не поганий, я по цьому рецепту також завжди роблю салат з капусти, тільки зазвичай без перцю солодкого

рецепт маринаду у мене в записничку один до одного і коли я робила вперше памятаю було те саме - тож оцту, а саме 9 %, завжди даю менше, десь 3/4 склянки, і ще одна порада, коли ви заливаєте маринадом капусту вона за деякий час ніби як зменшиться - тож я завжди ще за годинку-другу докладаю ще трохи свіжонашаткованої капусти, і притискаю так аби маринад її покривав зверху
Перейти на початок сторінки
natali
18 листопада 2011 16:53
Повідомлення #274


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 23.12.2010

ICQ:--

Бали: 356
gutka,
дякую за поради, на наступний раз так і зроблю, я робила літру на пробу, оцет якраз і був 9%, а склянка 250 грам, я правильно зрозуміла? :smile:

--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Перейти на початок сторінки
gutka
18 листопада 2011 16:59
Повідомлення #275


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: natali
якраз і був 9%, а склянка 250 грам, я правильно зрозуміла?

все правильно зрозуміла
Перейти на початок сторінки
natali
18 листопада 2011 17:09
Повідомлення #276


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 23.12.2010

ICQ:--

Бали: 356
:1f7: gutka,

--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Перейти на початок сторінки
lingrod
14 грудня 2011 23:40
Повідомлення #277


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Моркв"яно-апельсинове (лимонне) варення

рецепт запозичений з сайту ГК, від Яночки

1 кг моркви
1 кг апельсинів (лимонів)
2 кг цукру
ванілін

Моркву почистити, лимони злити окропом, порізати на кільця- щоб можна було видалити кісточки, шкірку не знімати.
Все пропустити через мясорубку, перемішати з цукром, поставити на вогонь і варити 40 хвилин. Розфасувати гарячим по банках.



Мої зауваження:
- варю вже четвертий рік - незвичний смак, улітає швидко, ще не надоїло ,
- ванілін не кладу,
- цукру даю зазвичай менше, десь 1,3- 1,5 кг замість 2 кг по рецепту,
- робила і з лимонами, і з апельсинами, то з лимонами смакує краще.
Перейти на початок сторінки
kosacjka
20 лютого 2012 14:20
Повідомлення #278


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Помідори квашені "Як з бочки"




Рецепт помідорчиків тут: Мій домашній ресторан

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
oksana d
26 квітня 2012 19:53
Повідомлення #279


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Огірки з гірчицею


4 кг огірків, 1 склянка олії, 1 склянка оцту, 1 склянка цукру, 100 г солі, 1 ст.л.давленого часнику, 2 ст.л. гірчиці зернами,1 ст.л. чорного меленого перцю.

Огірки порізати, як більше подобається. Додати олію, оцет, цукор, сіль, часник, гірчицю, все перемішати, залишити на 3-4 години, потім знов перемішати.
Накласти в банки і стерилізувати : 1 л банки - 20 хв, 0,5 л - 10 хв.
Перейти на початок сторінки
Тереза
26 квітня 2012 20:17
Повідомлення #280


Файна господиня
  • 51

Репутація: 465
Група: Кондитер
Повідомлень: 841
Реєстрація: 18.03.2012

ICQ:--

Бали: 1621
oksana d,
дякую за смачний рецепт,ще трохи і почнуться закрутки,і цей рецепт буде доречним,записую.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:51

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 136
Гостей: 127
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100