Цитата: Олюся
Я морожу перчик для фарширування,
Я теж щороку морозила, а все ж таки трішки за звичкою закриваю.
Прозівала в цьому році абрикоси. Своїх уродило зовсім мало- тільки поїли. То може комусь знадобиться рецепт (бо варення мої не люблять, а таке- залюбки)
Абрикоси перетерті1 кг спілих абрикос уже без кісточки
+ 2 апельсина (облити кип"ятком, щоб змити всю хімію, розрізати, вийняти кісточки)- усе пропустити через м"ясорубку. Вийде приблизно 1,5 кг маси. Блендерною насадкою добре вимішати з 3-ма кг цукру (тобто 1:2, як смородину, малину). Розкласти в стерильні банки під капронові кришки. Зберігати в холодильнику.