Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Консервація, варення, компоти, огірки, помідори і т. д.
Ірка-Шкірка
31 липня 2011 21:25
Повідомлення #181


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Салат з шпарагівки
маминий
Перейти на початок сторінки
gutka
31 липня 2011 21:45
Повідомлення #182


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Огірочки з європейською гірчицею

Перейти на початок сторінки
gutka
31 липня 2011 22:12
Повідомлення #183


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
закрила цвітну капусту у томатному соці (рецепт з книжки "енциклопедія домашнього консервування")

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
1 серпня 2011 01:10
Повідомлення #184


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Катю, мені здається, що ти вже готова до будь-якої зими (і не одної) :smile: ...
Перейти на початок сторінки
lana
1 серпня 2011 09:53
Повідомлення #185


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Олюся,
Tatiana,
Ірка-Шкірка,
gutka,

Я вами просто захоплююся: які ж ви молодці!!!!! А я щось цього року "розслабилась".Нічого не хочеться робити. :feel: Соромно :request:
Перейти на початок сторінки
lana
1 серпня 2011 11:42
Повідомлення #186


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Надихнули й мене. То ж добре , що все в дворі.

Перець для фарширування

Очишений перець бланширую в киплячій воді (не переварити!)
Вибираю шумовкою, викладаю в банку. У воду, в якій бланширувався перчик, додаю солі й оцту за смаком ( як для грибів), доводжу до кипіння. Заливаю, прокручуючи банку, щоб у кожну перчину потрапив маринад, а вийшло повітря. Банку закручую і вкриваю до повного вистигання.

Перейти на початок сторінки
gutka
1 серпня 2011 13:13
Повідомлення #187


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Ірка-Шкірка
Катю, мені здається, що ти вже готова до будь-якої зими (і не одної)

я все по трошку, у мене менше людей у сім"ї, але правда є студент
Перейти на початок сторінки
Олюся
1 серпня 2011 20:06
Повідомлення #188


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Цитата: lana
Нічого не хочеться робити. Соромно


І кому це соромно. Аяяй!!!
А перчик? Я морожу перчик для фарширування, а тепер попробую ще закрити. Дякую!

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
lana
1 серпня 2011 20:23
Повідомлення #189


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Олюся
Я морожу перчик для фарширування,

Я теж щороку морозила, а все ж таки трішки за звичкою закриваю.

Прозівала в цьому році абрикоси. Своїх уродило зовсім мало- тільки поїли. То може комусь знадобиться рецепт (бо варення мої не люблять, а таке- залюбки)

Абрикоси перетерті

1 кг спілих абрикос уже без кісточки
+ 2 апельсина (облити кип"ятком, щоб змити всю хімію, розрізати, вийняти кісточки)- усе пропустити через м"ясорубку. Вийде приблизно 1,5 кг маси. Блендерною насадкою добре вимішати з 3-ма кг цукру (тобто 1:2, як смородину, малину). Розкласти в стерильні банки під капронові кришки. Зберігати в холодильнику.
Перейти на початок сторінки
ole4ka
1 серпня 2011 22:45
Повідомлення #190


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 669
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1247
Tatiana а огірочки заливати холодною заливкою?

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 20:52

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100