Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Консервація, варення, компоти, огірки, помідори і т. д.
eleneska
19 жовтня 2010 01:03
Повідомлення #121


Молода господинька
  • 34

Репутація: 340
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 278
Реєстрація: 30.11.2009

ICQ:--

Бали: 923
Сподобалось мені ділитись рецептами.
Хочу запропонувати рецепт ЛЕЧО.
Ми любимо перець, то нам дуже смакує. І готується дуже бистро.
І так, беремо: 3 кг.перцю болгарського, 4 кг. помідор, 1,5 кг. моркви, 2 шт.гіркого перцю (замість нього я добавляла трошки дуже гострої аджики" По Грузинськи"), 2 головки часнику, 0,5 л.олії, 2 склянки цукру, 4 ст.ложки солі, 200 мл. оцту 9%.
Помідори, гіркий перець і часник перемолоти. Перець порізати, моркву потерти на крупну тертку.З"єднати всі овочі, добавити олію, сіль, цукор і поставити на вогонь. Кипить всього 5 хвилин. Добавити оцет і довести до кипіння. І можна вже розкладати в стерилізовані баночки.


Перейти на початок сторінки
Славочка
19 жовтня 2010 13:17
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
ох, люблю я лечо! дякую! швидкий рецепт!

А я напишу рецепт моєї свекрухи для заготівлі буряка.
Буряк на борщ

5 кг буряків
1 кг моркви
1 кг цибулі
1 кг болгарського перцю
Маринад:
1 скл. цукру,
1скл. оцту
1скл. олії
1 кг помідорів без шкірки потерти
3 ст.л. солі (до смаку)

Буряки зварити, овочі окремо потушити, заправити всіма спеціями. Можна додати кисленьких яблук.
Розкласти у півлітрові банки, простерилізувати 0,5 год.
Перейти на початок сторінки
Natalyi
22 жовтня 2010 21:49
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Капуста квашена ( 3 дні)


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
27 листопада 2010 21:48
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
ОГІРОЧКИ ВІД КУМИ

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
15 грудня 2010 18:37
Повідомлення #125


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Наталю, Марійко, з такими рецептами треба наступного року огірками запасатись в подвійній кількості winked ...
Перейти на початок сторінки
lana
20 грудня 2010 18:59
Повідомлення #126


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ось і прийшов час смакувати грузді! Порізані, піддобрені оцтом і олійкою, притрушені зеленню!- Що може бути смачнішим?

Перейти на початок сторінки
oksenya75
20 грудня 2010 19:08
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
З усіх грибів найбільше люблю солені грузді. Смакота неперевершена!!! Чоловік у мене всякими соліннями займається - я в тому без поняття. Соління взагалі більш характерні для російської кухні.
Перейти на початок сторінки
lana
20 грудня 2010 23:31
Повідомлення #128


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: oksenya75
Соління взагалі більш характерні для російської кухні.

Згодна, але й під українську горілку- недурне!!!!
Перейти на початок сторінки
oksenya75
21 грудня 2010 08:22
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Ланочко, під українську горілку піде все!!! Головне, щоб горілка була хороша)))) Такі кулінарні поєднання є ще одним свідченням дружби народів)))
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
21 грудня 2010 10:35
Повідомлення #130


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lana
Ось і прийшов час смакувати грузді! Порізані, піддобрені оцтом і олійкою, притрушені зеленню!- Що може бути смачнішим?


"Лучше гор могуть быть только горы"...
Так і тут. Солені грузді не можна ні з чим зрівнювати. На жаль, цього року тато їх не збирав і не солив - це лише його профіль...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 6 грудня 2022 00:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 15
Гостей: 12
Користувачі: Buiff
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100