Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Консервація, варення, компоти, огірки, помідори і т. д.
Яруська
20 вересня 2010 14:51
Повідомлення #101


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Ще один гарний рецепт швидкої капусти!
В мене сьогодні вихідний, а воду відключили. Тому закидаю вас капустою! laughing

Отже - капуста маринована!

Капустину розрізаємо на 4 частини, потім впоперек на шматки. На дно банки кладемо буряк нарізаний брусочками, подрібнений часник. Кладемо капусту, не дуже утрамбовуючи. Зверху можна також покласти буряк. Хто любить, даємо кмин.

Заливаємо маринадом:
1 літр води закип'ятити, дати 2 ст ложки солі, 1 ст ложки цукру, 2-3 ст ложки оцту. Залити капусту гарячим маринадом, накрити тарілочкою. Десь два дні тримати на кухні, потім покласти в холодильник.
Перейти на початок сторінки
мари4ка
23 вересня 2010 21:45
Повідомлення #102


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
ГРИБИ В ТОМАТІ

Гриби почистити,порізати і промити.Віварити 20 хвилин.
З розрахунку на 1 кг варених грибів:
60гр олії
15-20гр солі
40-50гр цукру
200гр томатної пасти
200гр води
4 лаврових листка

Гриби тушити в олії 15-20хв,додати всі інгридієнти і тушити ще 10 хв,накласти в банки і стерилізувати(0.5 літрову банку 20хв)
СМАКОТА!!!
Перейти на початок сторінки
lana
23 вересня 2010 23:42
Повідомлення #103


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
мари4ка,
Ой, а так у нас не готують! Це щось нове! Хочеться спробувати, але поки що грибів дуже мало recourse ( я їх у цьому році ще не бачила)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
23 вересня 2010 23:50
Повідомлення #104


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: мари4ка
ГРИБИ В ТОМАТІ


Передам цей рецепт батькам. Вони у нас по переробці грибів спеціалізуються.

А хто коли закручував гриби з капустою в томаті??? Колись пробувала - смакота неймовірна, а рецепт не дали, точніше сказали, що то все на око, а я так не люблю - якби щось такого типу робила, то вже би знала, скільки чого "на око" всипати...
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 вересня 2010 09:37
Повідомлення #105


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Ірка-Шкірка
гриби з капустою в томаті???

в мене свекра моя робить гриби з капустою. Запитаю як саме.
Мари4ко, і твої треба спробувати!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
24 вересня 2010 13:27
Повідомлення #106


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
в мене свекра моя робить гриби з капустою. Запитаю як саме.

Дякую, Славочко! Буду чекати на рецепт bully ...
Перейти на початок сторінки
idianka
24 вересня 2010 16:15
Повідомлення #107


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Ірка-Шкірка
гриби з капустою в томаті???

В мене є такий рецепт )))

Салат з грибів і капусти

4 кг свіжої капусти дрібно посікти , посолити до смаку , відтиснути сік , викласти в каструлю , додати 2 літра відварених підпеньок , добре все перемішати , влити 0.5 л олії , тушкувати 1 год . Коли капуста буде м'якою , влити 0.5 л томату , тушкувати ще 20 хв .
Стерилізувати 1 год .

Смачного !

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
25 вересня 2010 08:59
Повідомлення #108


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: idianka
Салат з грибів і капусти


Діанко, ще питання: а вихід - скільки літрів???
Перейти на початок сторінки
нетік
27 вересня 2010 10:14
Повідомлення #109


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
ОПЕНЬКИ З МОРКВОЮ

3кг відварених опеньок
3кг цибулі
800грам моркви
0,5літри томату
0,5літри олії

підсмажити цибулю(пів кружальцями) і моркву(терту на терці) на олії по окремше. потім змішати їх і додати томат продовжуючи тушити 5 хвилин. потім додати опеньки і посолити, перчити до смаку. тушити в духовці 30-40 хвилин. накладати в банки і стерелізувати 2 години.

тут потрібні молоді опеньки.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
27 вересня 2010 11:18
Повідомлення #110


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Мариновані гриби (з старезної книги "Домоводство", по тих рецептах моя свекруха робить)


Для маринування рекомендується брати білі гриби, підберезники і підосиновики, а такоє маслята і осінні опеньки. Гриби повинні бути молоді, міцні, не червиві. Кожен вид грибів маринують окремо.

Перед маринуванням гриби очищують, сортують по величині, відрізають корінці (в маслюків видаляють шкірку), потім акуратно промивають в холодній воді і кладуть на сито, щоб вода добряче стекла. В кастрюлю вливають воду (півстакана на один кілограм підготовлених грибів), добавляють оцет і сіль, потім кладуть гриби і варять. Коли вода закипить, знімають піну, добавляють пряності і варять на протязі 20-25 хвилин.

Для рівномірного проварювання гриби треба час від часу акуратно перемішувати.

Коли гриби будуть готові (осядуть на дно), їх знімають з вогню і дають вистигнути, потім перекладають в глиняну або скляну посуду.

Стерелізують банки 15 хв.

На один кілограм грибів треба брати півтори столові ложки солі, півстакана оцту, 1 лавровий лист, по 0,1 г перцю, гвоздики і кориці і 2-3 г кропу.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 06:49

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 26
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100