Гарні у вас грибочки!
Мій чоловік також вчора назбирав грибів, вже досушую, а частину в морозилку поклала.
А в кого нема грибів, пропоную зробити смачну капусточку!
Певно, рецепт багатьом знайомий, тоді просто нагадаю.
Капуста маринована2 кг капусти
3-4 морквини
3-4 цибулини
3-4 шт солодкого болгарського перцю.
Капусту пошаткувати, цибулю та перець порізати, моркву потерти на грубій буряковій терці.
Маринад: 1 скл оцту
2 повні ст. ложки солі
0,5 скл. цукру
0,5 л олії (можна трохи менше)
лавровий листок, кілька горошин пахучого перцю
Зварити маринад і гарячим залити капусту з овочами. Перекласти в банку і чекати, поки замаринується.
Вона і так вже смачна!
Я щось недодивилася і маринад не варила, а перемішала все і відразу залила. Думаю, воно не дуже постраждає??