Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Консервація, варення, компоти, огірки, помідори і т. д.
Ірка-Шкірка
12 вересня 2010 18:05
Повідомлення #91


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Айвове варення

Перейти на початок сторінки
idianka
12 вересня 2010 19:37
Повідомлення #92


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259




--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
12 вересня 2010 19:40
Повідомлення #93


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259



--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Іруся
14 вересня 2010 14:27
Повідомлення #94


Молода господинька
  • 34

Репутація: 95
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 162
Реєстрація: 2.09.2010

ICQ:--

Бали: 330
САЛАТ АНКЛ-БЕНС
Вибачайте що боком інакше не закидувалось(((
Перейти на початок сторінки
Ластівка
14 вересня 2010 18:26
Повідомлення #95


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
а це вам для посмішки:

завжди закриваю виноград. Чогось на Різдво його дуже хочеться. Довго не варю, тоді ягодки лишаються тверді і як свіжі.
пи.си. спробуйте мені тут сміятись am

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
мари4ка
19 вересня 2010 00:24
Повідомлення #96


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Грибочки мариновані

Гриби відварити в підсоленій воді 10 хв,знімаючи шуму
зробити маринад:
1л води
75гр оцту
2 ст ложки цукру
4ст ложки солі
3 гвоздички
з лаврових листки
4 шт духмяного перцю
1 ч ложка меленої кориці
гриби проварити в маринаді 15-20хв,накласти в простерилізовані банки і стерилізувати ще 20хв.Цей рецепт підходить до будь яких видів грибів!
Перейти на початок сторінки
gutka
19 вересня 2010 12:52
Повідомлення #97


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
мари4ка,
які чудові грибочки, у нас люди також збирають.....а я тільки слухаю розповіді, не збираю гриби, не вмію я їх розрізняти, а може не було кому навчити.....от сусідка на днях вгостила мисочкою маслят(назбирала стільки що вже не могла їм "дати ради"), то почистила і приготувала цілу пательню
Перейти на початок сторінки
мари4ка
19 вересня 2010 13:34
Повідомлення #98


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: gutka
а я тільки слухаю розповіді, не збираю гриби, не вмію я їх розрізняти, а може не було кому навчити

А я з дитинства збираю гриби,мене батьки завжди зі собою в ліс брали,я обожнюю це діло!!!Ось тримайте ще,це білі гриби,а з боку ще трошки лисичок

а це боровички

Ось,як я ще гриби на зиму заготовлюю:
грибочки не мити,а витерти сухою ганчіркою,а ніжки почистити від бруду.гриби порізати на пластинки так,як ми хочемо їх приготувати

висипати в пакет і відправити в холодильник!а зимою,як захочеться грибочків,витягуємо з морозилки і кидаємо в кипячу воду,а якщо задумали смажити,то в розігріту олію!
СМАЧНОГО!!!
Перейти на початок сторінки
Zagrajka
19 вересня 2010 13:55
Повідомлення #99


Молода господинька
  • 34

Репутація: 108
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 167
Реєстрація: 20.01.2010

ICQ:--

Бали: 290
Ну, то треба знати місця, щоб стільки грибів назбирати!!!!Я от скільки в ліс ходжу, ще ніодного не знайшла fellow .Правда раз попали на галявину з козариками, ото було втіхи wink !!!!А цього року в нас дуже маслюки вродили, то ми теж їх наморозили.
Перейти на початок сторінки
Яруська
20 вересня 2010 14:25
Повідомлення #100


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Гарні у вас грибочки! winked
Мій чоловік також вчора назбирав грибів, вже досушую, а частину в морозилку поклала.
А в кого нема грибів, пропоную зробити смачну капусточку! smile
Певно, рецепт багатьом знайомий, тоді просто нагадаю.

Капуста маринована

2 кг капусти
3-4 морквини
3-4 цибулини
3-4 шт солодкого болгарського перцю.
Капусту пошаткувати, цибулю та перець порізати, моркву потерти на грубій буряковій терці.

Маринад:

1 скл оцту
2 повні ст. ложки солі
0,5 скл. цукру
0,5 л олії (можна трохи менше)
лавровий листок, кілька горошин пахучого перцю
Зварити маринад і гарячим залити капусту з овочами. Перекласти в банку і чекати, поки замаринується. bully Вона і так вже смачна! winked what

Я щось недодивилася і маринад не варила, а перемішала все і відразу залила. Думаю, воно не дуже постраждає?? fellow
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 11:23

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 8
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100