Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Консервація, варення, компоти, огірки, помідори і т. д.
Zagrajka
7 вересня 2010 18:34
Повідомлення #81


Молода господинька
  • 34

Репутація: 108
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 167
Реєстрація: 20.01.2010

ICQ:--

Бали: 290
Може в когось непогано вродився червоний бурячок, то даю рецептик смачного салатику:


6 кг буряка(вареного)
1 кг. солодкого перцю
1 кг. цибулі.

Все різати соломкою.
____________________

Маринад:
0,5л. оцту(можна трошки менше)
0,5л. цукру
0,5л. олії
4 чайні ложки рівні солі

Це все закип"ятити.
_______________________
Перець і цибулю кинути в маринад і варити 10-15 хвилин, тоді додати буряк і ще разом все протушити 10хвилин.Розкинути по баночках і застерелізувати.0,5л. банки-10 хвилин;1л. банки-15 хвилин.
Перейти на початок сторінки
нетік
7 вересня 2010 21:34
Повідомлення #82


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Zagrajka
Може в когось непогано вродився червоний бурячок,
суперовий рецепт випробуваний роками. але ж не всім щастить з гарним урожаєм. тож є і інший варіант.
буряк цілий
варити бурячки 30-35хвилин, злити гарячу воду і залити холодною на 5 хвилин. злити і почистити.
маринад на 4 літрових слоїки
2літри води
150грам цукру
100грам солі
125грам оцту
поскладати бурячки в слоїки. в кожний слоїк покласти 4 горошини пахучого перцю, 4 горошини гіркого перцю,5 гвоздик і залити маринадом. стерелізувати 15 хвилин.
в зимку відкрити варені буряки, потерти, маринад також влити в каструлю з борщем.
хто спробує не пожаліє.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
laima
7 вересня 2010 22:35
Повідомлення #83


Молода господинька
  • 34

Репутація: 46
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 115
Реєстрація: 4.03.2010

ICQ:--

Бали: 332
баклажани " пікантні"

рецепт тут
Перейти на початок сторінки
gutka
7 вересня 2010 22:52
Повідомлення #84


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Zagrajka,
а ось тут мій рецепт з червоних бурячків, який дуже давно привезла з польші, від тітки
Перейти на початок сторінки
laima
7 вересня 2010 23:09
Повідомлення #85


Молода господинька
  • 34

Репутація: 46
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 115
Реєстрація: 4.03.2010

ICQ:--

Бали: 332
Готую теж такий салатик,але буряки варені тру на тертці і всі інгрідієнти додаю до буряків.По цьому рецепту я переробляю всі дрібні буряки,які немає де подіти а викинути шкода.З такими бурячками варю борщ ,коли немає часу
Перейти на початок сторінки
Zagrajka
8 вересня 2010 00:45
Повідомлення #86


Молода господинька
  • 34

Репутація: 108
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 167
Реєстрація: 20.01.2010

ICQ:--

Бали: 290
Я теж завжди терла буряки, але цього року вирішила трохи обновити салат, і мені здається, що соломкою він виглядає апетитніше. Правда роботи трохи побільшало!!!
А цілі бурячки я закриваю по іншому рецепту.
Зварити буряк 20 хв., накласти в літрові баночки, і тоді на кожну банку 2 чайні лож. солі, 2 ст. лож. оцту, заливати холодною водою. Стерелізувати 20 хв.
Перейти на початок сторінки
lana
8 вересня 2010 17:56
Повідомлення #87


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Мій чоловік дуже полюбляє до борщу перець гіркий,то й на зиму закриваю для нього кілька баночок.

Перець гіркий

Перець з хвостиками 5 хвилин потримати в кип"ятку.
Розкласти по банках.

Залити киплячим маринадом:

4 л води
1 склянка цукру
1 склянка солі
0.5 л оцту 9%
Закатати


Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 вересня 2010 18:52
Повідомлення #88


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Я також мариную гіркий перець smile . До борщу взимку саме те winked !!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 вересня 2010 19:22
Повідомлення #89


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Гострий перець я мариную в баночках від дитячого харчування - а то півлітрові тяжко лопати (і потім дихати, як дракон lol )...
Перейти на початок сторінки
Славочка
10 вересня 2010 22:15
Повідомлення #90


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
lana, Світланко, дякую за рецепт синеньких, зробила сьогодні.
Найскладніше в рецепті--це поки все остигає, не з'їсти відразу laughing
ДЯКУЮ!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 14:36

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100